Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldható probléma ez vagy felesleges erőltetni az ilyesmit?
Akkor nem érdemes erőltetni.
Vagy keresel olyan társat, aki szintén örömmel tart állatokat.
Szerintem keress olyan társat,aki osztja a nézeteidet.
Egyèbként ezzel nem éri meg vesződni.
(És aki nem szereti az állatokat az tényleg egyfajta mentalitást kèpvisel...)
"Nem engedne,na itt sem a háziállat gond a fő probléma" persze, hogy nem az a főprobléma. Az a fő probléma, hogy a kérdező odaköltözött a hapsijához, aki nem állatos és telecseszné az otthonát állatokkal. Nincs baj az állatokkal, azzal sem, hogy szereted őket kérdező, de vedd figyelembe, hogy ő is engedett a kutyával. De aki arra húzza a száját, erősen kétlem, hogy több vagy nagyobb testű állatot szeretne kerülgetni.
Ez kB olyan kérdező, mintha meghívnál engem a házibulidba, én meg magammal hoznék másik 6 embert akit nem ismersz vagy nem kifejezetten csípsz. Szar ám ilyenkor házigazdának lenni.
32/f
Akkor hogyan oldja meg utolsó? Nem a kapcsolatot, hanem a problémát. Amúgy is.... mennyi állat kell?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!