Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szakított velem fél év együtt élés után, van még esélyem? Bővebben lent
ja bocs, azt hittem, hogy a fiú szakított a lánnyal :D
azon kívül minden mást ugyanígy gondolok :)
Sajna ugy látom rajtad, hogy nem birod felfogni hogy már nem szeret téged és elhagyott!
Rendesen beleéled magad, hogy majd jön a cuccaiért és alig várod hogy jöjjön és azt hiszed visszafogod szerezni! Elkell hogy keseritselek nem fogod visszaszerezni ha faképnél hagyott!
Mi lenne hogyha nem aláznád meg magad neki, ezzel még csak rontassz a helyzeten hidd el!
Ha elhitetnéd vele hogy le se sz*rod hogy otthagyott, és ha jön a cuccairt azt mondod neki "Siess mert randim van és nem érek rá egész nap" látni fogja h már nem érdekled és jó gyorsan tultettem magad rajta! Na ez majd szurni fogja a csőrét!
"Különköltözött messzire és talált munkát"
Héka! Ez a kulcs mondat! Szerintem ez az oka mindennek.
El kellett költöznie.
Ha nem hívod ő se hív.
Ha felhívod, ő is felhív!
Ugye? Csak fordítsd le magadnak!
Elköltözött, és lehet, h nem hisz a távszerelemben, ezért inkább szakított veled!
Érted?
Szerintem ő már nem fog visszajönni, főleg hogy barátnőjéhez már oda is költözött és még elég fiatal is.
Én ha ilyet nőként kimondanék, már utána hiába győzködnél, nem mennék vissza, hacsak magamtól erre az álláspontra nem jutok.
Az egyetlen pedig ami ezt kiválthatná nálam, az a hiány érzése. Mivel mondod, hogy azért beszéltek általános dolgokról, így nem biztos, hogy érezném a hiányt.
21/L
Érthető a félelmed, velem is ez volt. Állandóan hívogattam, meg kapcsolatot akartam teremteni vele, mert féltem hogy elfelejt. De hidd el, tudom milyen nehéz. Hagyd kicsit. Teljes információs zárlat a részedről! Akkor majd elkezdesz hiányozni neki. Ne ess abba a hibába, mint én. Velem néhány hónapja történt kb. ugyanez csak én a végén elrontottam mégjobban. Te ne tégy ugyanígy. Próbálj meg hidegnek lenni vele, és ha keres, ignoráld, ne vedd fel a telót, ne is akarj beszélni vele. Légy kőbunkó.
Persze tudom, úgysem hiszed nekem, hogy ez működhet. De így látja majd be, hogy milyen nagy baromságot tett. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!