Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nélkülem jár el bulizni és kimarad egész éjszakára?
Volt egy ismerősöm aki azt mondta a haverokkal van miről beszélni, asszonnyal sehol nem tudja olyan jól érezni magát.
Nincsenek már együtt, ezért sem..
Te egy diplomás idióta vagy, ő meg egy okos "paraszt ".... 😁
Tuti nem csajozik amúgy, nyugi! Mikor a falusi parasztgyerekek beba..nak olyan undorítóak nem kellenének senkinek.
De Teee legalább egy Diplomás "nő" vagy aki a "hülye gyerek " mellett érezheti magát valakinek, mert látom a diplomához intelligenciát nem kaptál.
Hékás, azért le lehetne róla szállni és vissza lehetne venni a köpködős stílusodból. Egyszer az a baj, ha diplomás nő nem kezd okj-s képesítésű pasival, most meg az a baj, hogy olyannal van.
Legalább ez is bizonyítja, hogy nem minden diplomás nőnek kell diplomás pasas.
Semmibe vesz, 35 évesen még tini szinten van, meg úgy egyáltalán az egész, amit leírtál...ez hiába tart több mint 5 éve, egy nagy nulla kapcsolat.
Ha benne maradsz, csak egyet mondhatok, lehet van diplomád, de észt nem adtak mellé.
De szar amúgy :S, most két 54%-os van jelen. Ez így marha jó.
#3-as, #7-es, #9-es, #13-as, illetve #15-ös az én válaszom. A másik, aki csúnyán írt, nem én vagyok.
Ne keverj össze vele. Ő is 54%-os.
"Én diplomás nő vagyok, így valószínűleg eléggé kilógnék amúgy is a sorból. "
Neki meg érettségije sincs
Ez a legfőbb jellemzője a kapcsolatotoknak? Mert a problémádnak semmi köze a végzettségetekhez. Az én férjemnek is szakmunkája van, nekem meg diplomám, soha ez nem téma....
Kije vagy te??? Ehez megint csak nem kell diploma. Ez váló ok! Ezekszerint nem tudja már Kije vagy te.
Bocs ha nyersen fogalmaztam az előbb.(de szerintem idióta vagy ha nem látod) ez a pasi nem szerelmes beléd (szerintem)
Gondolkodjatok el azon kik vagytok egymásnak. De te is! Ki ő neked? Boldoggá tesz? Üljetek le és mond el neki, hogy neked mi esik rosszul tőle. De ő is mondja el, hogy neki mi a rossz ebben a kapcsolatban. Meg mondjátok el azt is, hogy mit szerettek a másikban! Először a rosszrol aztán a jóról... De ezt ne tűrd már el, hogy így beszéljen veled.
Ja az "idióta" nem faktikus jelentéssel bír a valaszomban, nyugi! 😁
Csak mondtam. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!