Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról ha egy 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha egy 14 éves csaj egy 20 éves pasival jár? Nem túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 10:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tudom, hiába írunk mi itt bármit, TE SZERELMES VAGY , és ez ellen mi kevesek vagyunk :) Ekhiszem, hogy halálosan odavagy érte, s még azt is, hogy ő sem kihasználni akar - épp a saját példám miatt: 15 évesen egy 24 éves srácba voltam halálosan szerelmes, ott kezdődött, hogy én 20nak néztem, ő pedig 17-nem, éshát mire ez kiderűlt, már túlzottan felkeltettük egymás érdeklődését - csókig eljutottunk, de főleg ő érezte, hogy ez túl nagy korkülönbség, végül pár hét után szakítottunk, de megygőződésem, hogy ő is szerelmes volt, csak a környezet, az elvárások, a józan ész... akkor nagyon nehéz volt ezt elfogadni, de ma már tökéletesen megértem, és látom, nem lett volna jó folytatni. Ennek ellenére mai napig gyönyörű emlék, az első igazi nagy szerelem :)
2010. jún. 19. 11:43
 12/15 anonim ***** válasza:
27/L voltam
2010. jún. 19. 11:43
 13/15 A kérdező kommentje:
:))
2010. jún. 19. 11:51
 14/15 Szabó Simon ***** válasza:

Nem minden esetben nagy.

A feleségem 16 volt, én 22. A lényeg a kölcsönös szerelem.

Ja! Ez 1962-ben indult, és ma is szeretjük egymást.

2010. jún. 19. 12:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem feltétlen...énis 14 évesen jártam egy 22/23 évessel..már nem emlékszek mennyi volt.De az biztos hogy a kettő közül valamelyi.Szerintem ebbe nincs semmi.Sokan mondják, hogy a pasi már mennyivel érettebb, de nem minden esetbe. Egynémelyik még akkor is 16-17 évesen gondolkodik...:/
2010. jún. 19. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!