Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én most nagyon beteg vagyok. Vagy fájdalmaim vannak, vagy a kezeléstől vagyok nagyon rosszul. Tehát nem tudok, képtelen vagyok hányás nélkül még csókolózni is nehogy mást csinálni. Én megmondtam a férjemnek, hogy megértem,ha kell neki a gyengédség,és máshol keresi most. Ő erre közölte, hogy simán hule vagyok, a gyógyszerek az agyamra mentek.
A lényeg: alapból nem de jelenleg benne lennék egy nyitott kapcsolatban.
Alapesetben kizárt. 100% monogám vagyok, nálam nem "döntés", hanem egyszerűen nem érdekel senki a páromon kívül, és hát ennek fényében magamhoz hasonló párt kerestem, aki hasonlóan érez.
Kivételes esetekben viszont el tudom képzelni, ha pl lebénulnék teljesen, vagy ilyesmi történne, akkor felajánlanám a páromnak, hogy ha gondolja...bár nem hiszem, hogy érdekelné a dolog :D
(Ha neki lenne baja, én nem csinálnék belőle ügyet, akkor masztiznék)
Amúgy ha valaki nem monogám, és nem tud csak a párjára korlátozódni, akkor a szememben ezerszer jobb megoldás a nyitott kapcsolat, mint a hazudozás-megcsalás, és elhiszem, hogy valakinek működik, úgyhogy nem látom ördögtől való dolognak, de nekem nagyon nem való :)
Fura dolog, de a férfiak nem mindegyike alkalmas nyitott kapcsolatra. A férfiak 1 % alfahim, a többi 99% egyszerű dolgozó. A dolgozók alárendelik magukat a nőknek, párválasztásnál is a nők választanak. Ők alkalmatlanok lennének több nővel lenni egyszerre kapcsolatban, mert ha megjelenik egy új nő, egyszerűen beleszeretnek és otthagyják a régit.
Az alfák tudják dominálni a nőket, magasabb szintű a génállományuk, igy a nők autómatikusan behódolnak nekik. Ők fent tudnak tartani kapcsolatot több nővel is egyszerre.
Akinek nyitott kapcsolatra van szuksege, annak minek egyaltalan "kapcsolat"?? Hiszen a neveben is benne van...KAPCSOLAT.
A nyitott kapcsolat pedig pont arrol szol, barkivel megy, az pedig nem kapcsolat. Ennyi
Ha az en reszemrol nyitott csak akkor
:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!