Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti benne lennétek nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti benne lennétek nyitott kapcsolatban? 21L

Figyelt kérdés

2018. júl. 24. 07:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

Én most nagyon beteg vagyok. Vagy fájdalmaim vannak, vagy a kezeléstől vagyok nagyon rosszul. Tehát nem tudok, képtelen vagyok hányás nélkül még csókolózni is nehogy mást csinálni. Én megmondtam a férjemnek, hogy megértem,ha kell neki a gyengédség,és máshol keresi most. Ő erre közölte, hogy simán hule vagyok, a gyógyszerek az agyamra mentek.

A lényeg: alapból nem de jelenleg benne lennék egy nyitott kapcsolatban.

2018. júl. 24. 09:14
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
A te korodban én még a herceget vártam fehér lovon. Most egy megromlott házasságban benne lettem volna, mert van egy gyerekünk, akit mindketten imádunk és anyagilag is piszok nehéz lenne egyedül. Viszont a férjem nem ment bele.
2018. júl. 24. 10:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Alapesetben kizárt. 100% monogám vagyok, nálam nem "döntés", hanem egyszerűen nem érdekel senki a páromon kívül, és hát ennek fényében magamhoz hasonló párt kerestem, aki hasonlóan érez.

Kivételes esetekben viszont el tudom képzelni, ha pl lebénulnék teljesen, vagy ilyesmi történne, akkor felajánlanám a páromnak, hogy ha gondolja...bár nem hiszem, hogy érdekelné a dolog :D

(Ha neki lenne baja, én nem csinálnék belőle ügyet, akkor masztiznék)

Amúgy ha valaki nem monogám, és nem tud csak a párjára korlátozódni, akkor a szememben ezerszer jobb megoldás a nyitott kapcsolat, mint a hazudozás-megcsalás, és elhiszem, hogy valakinek működik, úgyhogy nem látom ördögtől való dolognak, de nekem nagyon nem való :)

2018. júl. 24. 11:14
 14/20 attisattis ***** válasza:
8%

Fura dolog, de a férfiak nem mindegyike alkalmas nyitott kapcsolatra. A férfiak 1 % alfahim, a többi 99% egyszerű dolgozó. A dolgozók alárendelik magukat a nőknek, párválasztásnál is a nők választanak. Ők alkalmatlanok lennének több nővel lenni egyszerre kapcsolatban, mert ha megjelenik egy új nő, egyszerűen beleszeretnek és otthagyják a régit.

Az alfák tudják dominálni a nőket, magasabb szintű a génállományuk, igy a nők autómatikusan behódolnak nekik. Ők fent tudnak tartani kapcsolatot több nővel is egyszerre.

2018. júl. 25. 10:20
 15/20 anonim válasza:
Kérdező, én évekig azzal àltattam magam,hogy a nyitott kapcsolat igenis jó dolog. 2 évig jatszottuk ezt úgy,hogy nekem volt "állandó" barátom,neki meg menyasszonya... 2 év után mindkettőnk szakított a párjával.En közben beleszerettem.Ő még 1 évig élte világát mellettem, mert ugye hosszú kapcsolatot meg kell emeszteni,meg vissza kell szerezni a férfiúi önbecsülést.Ebben az időszakban nagyon szenvedtem,nem tudtam feldolgozni,hogy más nőket is hajt. Aztán kitombolta magát,osszekoltoztunk,és most van egy gyönyörű 4 hónapos kisfiunk.Szoval:ha egy kicsit is fennáll a lehetősége a komoly erzelmeknek,ne menj bele.Nekem még ma is fáj ez az időszak,ha ràgondolok...
2018. júl. 25. 15:24
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Én igen, simán. Nem az enyém a másik. Mással is szexelhetne. Nem kell bejelentenie, nem kell az orromra kötni, nem érdekel. Csak védekezzen, mert nem akarok semmit sem elkapni. És én sem fogom bejelenteni,hogy hova mikor kivel meddig.
2018. júl. 25. 15:33
 17/20 anonim válasza:
69%

Akinek nyitott kapcsolatra van szuksege, annak minek egyaltalan "kapcsolat"?? Hiszen a neveben is benne van...KAPCSOLAT.

A nyitott kapcsolat pedig pont arrol szol, barkivel megy, az pedig nem kapcsolat. Ennyi

2018. júl. 26. 10:40
 18/20 Are You Scorpio ***** válasza:
igeeen irj nekem fiju vok
2018. júl. 26. 15:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha az en reszemrol nyitott csak akkor

:)

L

2018. júl. 27. 23:53
 20/20 anonim ***** válasza:
STD-k miatt elég problematikus.
2018. júl. 30. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!