Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok utálna nyaralni, utazni, míg nektek az egyik kedvenc elfoglaltságotok lenne?
Nálunk ez a helyzet. Nyaggatna, valószínű válás lenne belőle. Na és minek mennék vele, ha végig rosszul érezném magam? Én sem erőltetek rá semmi olyat, amit ő nem szeret.
Van bőven olyan dolog, amit mindketten szeretünk. Azt együtt örömmel csináljuk.
Nálunk úgy volt/van, hogy én elképzelhetetlennek tartottam h az életben repülőre üljek. 7eve vagyunk, együtt a párommal, 4eves a gyerekünk. Neki van két nagyobb gyereke, és szeret utazni. Nyaralni én is, de utazni utalok. Ő ment egyedül vagy a nagyokkal üde oda repülővel pár napokra. 4-5max. Persze h ehetünk volna mi is a gyerekkel, de én ugye nem repülök.iden januárra foglalt kettőnknek jegyet egy rövid útra. Meg akkor is azt mondtam, Hogy biztos, hogy nem... Na előtte éjjel nem aludtam, nagyon kész voltam. De valahogy sikerült... Felszálltam. Csakis a gyerek miatt tettem, mert ő már nagyon szeretett volna repülni. Anyukám szintén ilyen fóbias, tőle vettem a sok hülyeséget át... Nem szannam ezt a saját gyerekemnek. Májusban voltunk már Máltán is a gyerekkel, és most is nyaralunk. Repülővel... Nem mondom h szeretem, de valamit valamiért.
Ha a párom menne ezek után is egyedül, nem lenne vele problémám. Nem korlátozzuk egymást.
Összegezve ő 6evig egyedül(vagy a nagy gyerekekkel) nyaralt.kozos nyaralás belföld volt, vagy ha külföld akkor autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!