Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom, szeretne meghivni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom, szeretne meghivni egy bankszámlára, elfogadhatom?

Figyelt kérdés
Azt mondta ajándékként add nekem egy számlát bankkártyával amiröl nyugodtan költekezhetek (ö majd pénzt tesz rá) szerintetek elfogadhatom ?
2010. jún. 19. 08:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2 hónap után talán kicsit korai lehet, hogy "el akar látni" ilyen szinten, hogy bankszámlát ad amiről költekezhetsz. de te ismered 2 hónapja....
2010. jún. 19. 09:02
 12/15 anonim ***** válasza:

ÉN erre csak annyit tudok mondani, hogy gazdag pasi és gazdag pasi közt is van különbség ! az én párom is jól el van eresztve , 4 hónap után kérte meg a kezem és boldog vagyok vele ! Nekem is van hitelkártyám ,mondjuk nem 2 hónap után !Mellett én dolgozom , mert ezt nem adnám fel semmi pénzért, imádom a munkám !Ugyanakkor megértem a kérdésed, mert mi 2 éve vagyunk házasok, de én még a mai napig nem tudok mit kezdeni azzal van mit a tejbe aprítani. az elején én is azt hittem, hogy ha pénze van mindent megtehet velem és ha elfogadok ezt meg azt akkor kész vége behódoltam és ennyi , de szó sem volt róla és a mai napig sincs !

Ezt neked kell eldönteni, hogy mennyire ismered két hónap után és merre tart a kapcsolatotok !Persze nem tudom az anyagi körülményeidet , de nem is ez a fontos, hanem azt kellene tudni, miért kapnád a kártyát ?! csak hogy magadra költsd, ruha , körmös, fodrász stb, akkor ne fogadd el, ha vmivel meg akar lepni akkor lepjen meg, vegye meg ő!

ha együtt élnétek és úgy kapnád a mindennapos kellékek megvárárlására akkor ok!

Ha normális pasi és nem fogadod még el akkor nem lenne szabad megsértődnie , ha meg igen akkor a másik fajtából való akit viszont én sem tudok elviselni ez a pénzem van és uralkodhatok feletted !

25/L

2010. jún. 19. 09:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

gyááá rátesz vagy 200ft és mjad aztmondja:

-Nekölsd ell egyszerre mind !

XD

vegyél belöle vi drága dolgot és nemfogg többet rátölteni

2010. jún. 19. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:

AZT AKAROD HOGY ELTARTSON?? hát rajta

elég gáz szerintem

2010. jún. 19. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Ajándék csónak ne nézd a lapát :)
2010. jún. 19. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!