Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom, szeretne meghivni egy bankszámlára, elfogadhatom?
ÉN erre csak annyit tudok mondani, hogy gazdag pasi és gazdag pasi közt is van különbség ! az én párom is jól el van eresztve , 4 hónap után kérte meg a kezem és boldog vagyok vele ! Nekem is van hitelkártyám ,mondjuk nem 2 hónap után !Mellett én dolgozom , mert ezt nem adnám fel semmi pénzért, imádom a munkám !Ugyanakkor megértem a kérdésed, mert mi 2 éve vagyunk házasok, de én még a mai napig nem tudok mit kezdeni azzal van mit a tejbe aprítani. az elején én is azt hittem, hogy ha pénze van mindent megtehet velem és ha elfogadok ezt meg azt akkor kész vége behódoltam és ennyi , de szó sem volt róla és a mai napig sincs !
Ezt neked kell eldönteni, hogy mennyire ismered két hónap után és merre tart a kapcsolatotok !Persze nem tudom az anyagi körülményeidet , de nem is ez a fontos, hanem azt kellene tudni, miért kapnád a kártyát ?! csak hogy magadra költsd, ruha , körmös, fodrász stb, akkor ne fogadd el, ha vmivel meg akar lepni akkor lepjen meg, vegye meg ő!
ha együtt élnétek és úgy kapnád a mindennapos kellékek megvárárlására akkor ok!
Ha normális pasi és nem fogadod még el akkor nem lenne szabad megsértődnie , ha meg igen akkor a másik fajtából való akit viszont én sem tudok elviselni ez a pénzem van és uralkodhatok feletted !
25/L
gyááá rátesz vagy 200ft és mjad aztmondja:
-Nekölsd ell egyszerre mind !
XD
vegyél belöle vi drága dolgot és nemfogg többet rátölteni
AZT AKAROD HOGY ELTARTSON?? hát rajta
elég gáz szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!