Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kifizettetnétek a barátnőtökkel a telefont ha ez csinálta volna? Nem direkt csinálta, de ő tehet róla.
Nem a szennyesbe volt.
Ő csak megfogja és bedobálja a ruhákat a mosógépbe
2-es vagyok, utolsó.. persze, de igen jogos.. nyilván az a figyelmetlen aki benne hagyta....
Senki sem mentette fel, hogy alapból az ő hibája... De azért ha a másikkal együttélek és elfelejt valamit én megcsinálom, kiveszem, nem esik le a gyűrű az ujjamról. Ezért egészítjük ki egymást.
De ez az egész kérdés eleve már megmutatja, hogy milyen szuper az a kapcsolat, ahol az egyik fél itt kérdezi meg GYK-n,hogy a barátnőjével kifizetesse a telefonját. Gondolom valami olyasmi lehetett, hogy a csaj észrevette, csak gondolta magában "na még erre se képes, hogy kivegye a zsebéből, majd azt mondom, nem vettem észre".
Szóval ja, zseniális kapcsolat lehet, nem véletlen találtak egymásra.
Most komolyan a csaj a hibás? Ő mos, a pasi még arra sem képes, hogy kipakoljon a zsebéből, nemhogy mosson, és még a nő a hibás? Hát a pofám leszakad.
Remélem a segged azért nem kell kitörölni.
Ha te a telefonoddal együtt dobtad a szennyesbe a ruhád, akkor a TE hibád, neked kellett volna a saját zsebeid átnézni, mielőtt belerakod a szennyesbe.
Akkor lehet esetleg a csaj hibája, ha csak a tudtod nélkül összeszedte a ruháid a szobában és kimosta... Bár ebben az esetben meg a francnak hagyod szét a koszos ruháid?
Ha van benne valami, akkor a ruha tulajdonos felelőssége, hogy ne legyen benne mosáskor.
Én már egy laza mozdulattal dobom félre, ha a párom nadragzsebe tele. Vagy ürítse ki maga, vagy mossa maga.
A te telefonod, a te nadrágod...
Kérdező, ez esetben vedd semmisnek a hozzászólásomat, bocsi :D
Üdv.: 8
Tudod, hogy ő így mos.
Tudod, hogy a telód zsebben hordod.
Legközelebb majd átnézed szépen, kipakolod, és elsétálsz vele a szennyesig.
Nem, mert az én felelősségem, ha benne hagytam. Ha nem is vette észre amikor bette, akkor is én hagytam benne.
Nem lennék olyan piti, hogy őt hibáztassam, ha én voltam a balphasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!