Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fentartható egy olyan kapcsolat ahol teljesen más "hobbink"?
7 hónapos kapcsolat. Én inkább a sétálós, nézelődős programokat szeretem. Ő a bulikat részesíti előnyben. Vajon így lehet ebből komoly? Van aki ugyanebben? Eltérő igények?
Hiába vagyok szerelmes, ha úgy érzem, hogy ez hosszú távon problémát fog okozni. KB heti szinten koncertezik, ehhez képest a közös program kimerül abban hogy otthon együtt alszunk, Max megnezünk egy filmet. Ha én szeretnék valami programot az ejtve van, mert a haverok kitalálnak valamit, és persze az jobb, mivel tuti h koncert vagy valami buli.
Én 28,ő 30.
Itt nem a közös hobbi hiánya a probléma, hanem hogy te nem vagy első. Ez így meg nem lesz boldog kapcsolat sose.
Egyetlen párommal sem egyezet a hobbink. De attól még voltak közös programok dögivel amit mindketten élveztünk.
Sajnos valóban nem én vagyok az első. Persze ő ennek az ellenkezőjét állítja.
Igen, 30 évesen nem ennek kellene lennie a prioritásnak. És félek, hogy ez nem változik, nem komolyodik. Nem tudom érdemes e arra várnom, hogy komolyodjon.
"Fentartható egy olyan kapcsolat ahol teljesen más "hobbink"?" - igen, persze hogy fenntartható.
De ez, amit te leírsz, egy kalap sz....., és nem a hobbibeli különbségek miatt, egyszerűen a "párod" tojik a fejedre.
Teljesen igazatok van. A saját szavaimat vissza olvasva ez gáz...
Itt az elengedés lesz a jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!