Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hónapja járok egy csajjal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapja járok egy csajjal. 14 évesek vagyunk. Mit lehetne kipróbálni? Sexnél még nem tartunk, még talán pettingnél sem.

Figyelt kérdés
2008. nov. 1. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ahhogy én kivettem a szövegből, még "csak" csóknál tartatok, ami egyáltalán nem baj, hiszen még fiatalok vagytok! Godolom célod az, hogy lefeküdj vele, ami szerintem természetes dolog. Ezt úgy érheted ezt úgy érheted el pl; csókolózás-> simogatás, először fenekét, mellét, stb, majd a melltartóját is leveheted, feltéve ha ő erre nem ad visszautasító jeleket, de csak is akkor!!! és így mindíg egyre "beljebb" haladva eljuthatsz hamar a szexig is:) de nagyon fontos! LÉGY TÜRELMES!! ne kapkodjátok el a dolgokat!! :)
2008. nov. 1. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Hát a sexre ráérnétek még pár évig szerintem! Előbb ismerjétek emg egymás testét.
2008. nov. 1. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenkor korban még mindkettőtök teste érésben van, tengenek a hormonok így lehet hogy elég erős vágyat érezzetek valami iránt.Ez a kor az első csókok, első "komolyabb" szerelmek ideje, itt még csak érdemes azt élvezni hogy vagytok 1másnak, hogy összebújtok, puszi, csók ilyesmi.A szexen szerintem még nem kell gondolkozni, a pettinget sem kell szerintem még elkezdeni.Ha úgy érzitek hogy elég komoly a kapcsolatotok, és már 3-4 hónapja együtt vagytok, akkor már elkezdhetitek az egymás testét megismerni, de itt sem arról van szó hogy 1iknap leveszi a pólóját a másik nap pedig már szexeltek.Ezt is szép lassan kell, illetve nem kell mg elkapkodni semmit, az se baj(gáz) ha több időt vártok.nem kell mindent egyetlen barátnővel átélni,gyűjtsetek tapasztalatot az 1más érzéseiről hasonlók.
2008. nov. 1. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Miért lett az első válaszoló ilyen drasztikusan lepontozva? :O
2008. nov. 1. 23:23
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
hát igazából én sem értem..:S
2008. nov. 1. 23:36
 6/6 A kérdező kommentje:
ok. köszi minden választ.
2008. nov. 2. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!