Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan félek hogy tudat alatt ki akarom sajátítani a barátnőm?

Figyelt kérdés
Kicsit sokat írok neki,ha látta de nem ír,akkor is írok,pedig monda hogy igen van amikor nem ír egyből vissza,de ha nincs beszélgetős kedvében akkor szól.Ami haladás hogy alapvetően ha látta,,van amikor ki tudom várni hogy ő írjon.Nem tudom miért vagyok ilyen és ezen szeretnék változtatni.
2018. júl. 18. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
41%

Ne akard kisajátítani, mert hamar repülni fogsz. Kicsit én is hasonló helyzetbe kerültem, bár a lány is hasonlóan állt a dologhoz. Már mint hogy kb egész nap velem szövegelt és úgy éreztem, hogy ő így ezt szereti is.

Csak aztán annyira hozzá szoktatott, hogy mindig van, hogy ha már végül mást akart csinálni, rosszul esett és ki is jelentettem. Ettől függetlenül nem volt tiltva neki semmi, de benne maradt és 9 hónap után dobott azzal az okkal, hogy én bebörtönöztem őt. (Megjegyzem: 160 km volt köztünk). :D

Szóval picit nehéz lett volna azt tennem, amit mondott.

Ez csak a szokásos női hiszti volt már.

Ha akart volna, nem beszél velem annyit, mit tehettem volna ellene? Semmit sem.

SZÓVAL IGEN, vigyázz ezzel. Mert nem biztos hogy sokáig lesz így barátnőd.

2018. júl. 18. 14:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... én pl imádtam, hogy a mostani párom állandóan ír/írt amikor csak tud (én is neki). Ez nálam az érdeklődés jele. Nem mindenki akad ki ettől, meg nem mindenki veszi kisajátításnak... 🤣
2018. júl. 18. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!