Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek ti ebben? Elöfordult veletek is?
Figyelt kérdés
Hisztek ti abban,hogyha egy kapcsolat egyszer végetért talán idővel kialakulhat még valami?Akkoris ha időközben mindkét fél kapott már számára megfelelőt...remélem értitek miről beszélek,tul bonyolult elmagyarázni.De ha valakivel történt ilyen kérem írja le;;)Elöre is köszönöm:)2010. jún. 18. 17:50
1/4 anonim válasza:
se vele, se nélküle. igen talán.
2/4 anonim válasza:
én úgy vagyok vele, ha egyszer vége lett, biztosan volt oka.
tehát újra előjöhet ez az ok, és akkor megint csak fájdalom lesz a vége...
szerintem...
3/4 anonim válasza:
igen, velem megtortent mar. Mikor eloszor osszejottunk, akkor 1, 5 honapig tartott, aztan tobb mint egy ev utan, amikor o mar tul volt egy 10 honapos kapcsolaton, en meg tobb rovidebben ujra egymasra talaltunk. Ezuttal fel eve vagyunk mar egyut. De fontos tudnos, hogy mielott masodszorra is osszejottunk kapcsolatunkat 2 honapos baratsag elozte meg.
4/4 anonim válasza:
a volt pasimmal 2 hónapot voltunk együtt, most fél év után megint alakul valami, de közbe mindkettőnknek volt más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!