Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális dolog? Nem korai?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog? Nem korai? Azt mondta hogy el kell vele mennem valahova nyaralni 3 hét múlva

Figyelt kérdés
Kétszer randiztam egy pasival. Még annyira azért nem ismerem. Azt mondta elmegyek vele nyaralni valahová vele és a barátaival illetve a párjaikkal.
2018. júl. 16. 16:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Aha, szóval aki nem megy el pár találkozó után nyaralni egy pasival, az szoc.fób és paranoiás. Ma is tanultam valami újat. De ha elmegy, akkor meg r.bnc és pénzen vette meg a fickó a nyaralásra. Ki van ez találva.

Értsd meg, pár alkalom után még NEM LEHET TUDNI, milyen ember a másik! Nem érdemes senkinek a testi épségét kockáztatnia egy kis kalandért! Az egy dolog, hogy te vittél már fel magadhoz lányokat és mindegyik túlélte, de nem mindenki ilyen ám, vannak valóban veszélyes emberek is, és, ismétlem, ezt elsőre nem lehet tudni! Egy tisztességes férfi tudja ezt, és eszébe sem jut két randi után közös nyaralást tervezni, pláne nem követelni!

2018. júl. 16. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Ezzel csak egy nagy probléma van. Aki valóban gyilkolni vagy szervkereskedni akar az nem így fogja befűzni a lányokat, hanem ennél sokkal óvatosabb és türelmesebb.

Lehet, hogy vannak veszélyes emberek, de pont nem azok a veszélyesek akik így viselkednek.

Én ebből a kérdésből annyit látok: a pasi akarna haladni, lendíteni a dolgon, "lássuk mi sül ki belőle" alapon ötletelni, a nő csak bizonytalanul toporzékol, a szokásos.

Elég sokat tudnék mesélni én is, hogy kezdeti szimpátia után hányszor hívtam már lányt randira és hányszor húzta be azonnal a vészféket vagy gyártotta a kifogást.

2018. júl. 16. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

12-es: Szuverén joga egy nőnek vészféket behúzni, vagy kifogást gyártani.

Amúgy meg nem arról van szó, hogy szervkereskedő vagy strici, ebben igazad van.

Viszont akkor is, 2-3 tali után köteleződjön el úgy egy nyaralásra, hogy mondjuk egy héten át minden éjjel egy ágyban aludjon vele?

Mi van, ha egy undorító féreg? Mi van, ha szar vele a szex? És egyáltalán, ez azért feltételezne már némi intimitást.

Nem gondolod komolyan, ugye?

2018. júl. 16. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Már az, hogy megkérdezted, válasz is. Van benned kétség, bizonytalanság,félelem.Akkor szerinted mi a válasz?
2018. júl. 16. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Elég hülye vagy, ha mész

Meg akkor is, ha még szóba állsz vele.

Egy kutya tán kezelhető így

2018. júl. 17. 07:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy kicsit félelmetes ez az ellentmondást nem tűrő utasítás. Én nem mennék egy ilyen emberrel sehova, az biztos. Ha annyira akarja, hogy elkísérd, azt mondjuk finomabban is közölhette volna.
2018. júl. 17. 15:03
 17/17 anonim ***** válasza:
54%

Jó, és?

Három hét alatt kiismerheted annyira, hogy tudd, el akarsz-e menni vele.

Én egy hét után már lefeküdtem a párommal, három hét után meg 4-5 napot töltöttünk együtt kettesben :)

Az viszont nem normális, hogy a párod utasítgat.

2018. júl. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!