Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rá esély, hogy visszakapjam?
Fél évig jártam egy pasival, mindig mondta, hogy szeret. Utána hirtelen otthagyott. Van még esély, hogy visszakapjam?
Hát én r*hadtul nem akarok visszakapni olyat, aki minden előjel nélkül dobott. Neked is ezt tanácsolom. Ha szereted még, idővel elmúlik. De ne kajtass olyan ember után, akinek nem kellesz...
22:02
15 vagy? Ismerek egy ilyen sztorit...
Esély? Minek? Hogy újabb fél év után megint otthagyjon? Ember! Hol hagytad a méltóságodat? Ha még (a leírtak szerint) arra sem volt képes, hogy elmondja, hogy vége, meg, hogy miért??? Ha megbánta volna a dolgot, ő menne oda hozzád, hogy van-e még esélye.
FS
24/F
egyaltalan nem igy van, elmondta, hogy szakitani akar, es el is mondta, hogy miert.... de en nem tudom felfogni mit akart vele: "valami megvaltozott... bennem, nem veled van a gond, es mar nem tudok hozzad ugy viszonyulni, mint régen...."
es azota sem hajlando elmagyarazni, hogy mit is akart ez alatt erteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!