Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatokban ismerkedésnél mennyire jó a nőknél a lesz#rom stílus?
#10 pl az "alfahím" utáni vágy. Egy alfahím nem teper egy nőért, nincs szüksége rá, így aki lesz@rja, az "tudhat" valamit.
Na jöhet a nullázás, hátha a naiv fiúk még beveszik, hogy a legtöbb nő nem ösztönlény :)
Hjaj, ezt a süket dumát melyik primitív PUA órán tolták neked? Az önbizalom és a taplóság mást jelent. Nem leszel attól alfahím, hogy bunkó vagy és érzéketlen.
Attól csak szimplán bunkó és érzéketlen leszel, több nem.
#12 semelyiken, nem járok ilyenkre. A tapasztalat, és a nyitott szem tanította. Én is naiv fiú voltam, aki bevette a nők által hangoztatott dumát, de azóta tapasztaltam egy párat, és lehangoló az eredmény, eltűnt a naivitásom, látom már milyenek is valójában, és mosolygok a propagandaszövegen :)
De bizony attól IS, meg a drága, divatos cuccoktól. Persze csak "alfahím", mert bizony ez csak látszat, amit a nők bevesznek, ezért is játsszák el sokan. Aztán megy a nők részéről a brühühü, de hát ők olyan ösztönlények, hogy minden színjátékot benyelnek, és mást is ;)
Az őszinteség, kedvesség, megértés nem működik, max ha barátkozni akarsz egy nővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!