Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy nem illik ha a fiú megharapnja, vagy esetleg megszívja a lány nyakát?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 15:34
2/14 A kérdező kommentje:
és miért nem illik?
2010. jún. 17. 15:46
3/14 anonim válasza:
A harapás oké, izgató, illő dolog. Bár kiszívni... Macerás.
4/14 anonim válasza:
Már a lovagi kultúrában sem volt illő dolog mások nyakának kiszívása.
5/14 A kérdező kommentje:
maradjunk az enyhén harapásnál
2010. jún. 17. 15:58
6/14 anonim válasza:
Illik, vagy nem illik, elég jó érzés.
7/14 anonim válasza:
Így van, utolsó válaszoló! =D Ezzel Én is egyet értek. :)
8/14 anonim válasza:
Nem illik? Ezt ki mondja? Én megharapom, szívom, húzom a haját, nyalom, leszorítom. Ő persze ad 1-2 taslit, ugyan úgy csipked, harap. Akkor most mit is nem illik? Ha egy lány engem nem karmol, és nem harap az ágyban, akkor mehet is tovább. Én pedig minimum harapni fogok
19/F
9/14 anonim válasza:
nem illik, szerintem a helye gusztustalan is, ráadásul nagyon fáj. Röviden ennyi.
22/L
10/14 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen h nem illik! :D én szeretem ha a barátom harapdálja vagy kiszívja a nyakam. nekem nem fáj csak a szívás nyoma sokáig szokott látszani:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!