Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Direkt csinálja ezt a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt csinálja ezt a párom barátnője?

Figyelt kérdés
Néha mikor buliba mennek hétvégén és a párom barátnője hamarabb ér oda hozzánk mindig akkor kérdezget olyanokat hogy nem bánja esetleg ha letusol a vendég fürdőszobába. De ezt olyan hangnemmel mondja hogy na egyből leesik egy férfinak hogy más is van a dologban. A párom szerint meg csak férfiként túl lihegem a dolgot. Nektek férfiaknak ez nem lenne furcsa , hogy nincs otthon az asszony és a barátnőjük csábosan kijelenti hogy még letusol.
2018. jún. 28. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Tudod mi az a más? A csábítás, flört öröme, ami olyasmi, mint egy bók. Az én barátnőm férje egy lepusztult kőműves. Sokszor jött már oda hozzám incselkedni, én pedig nem akartam bunkó lenni, és kedvesen "visszahuncutkodtam", de csak szolidan. Akkor esett le az állam, amikor a barátnőm jött röhögve, hogy a férje meg van róla győződve, hogy simán megkaphatott volna engem... Persze ő tudta, amit a férje nem, hogy sose, még bottal se piszkálnám meg, és milliószor jobb pasim van nála (akiről ő nem tud még). Szóval drága férfiak, CSAK SZERETNÉTEK, hogy ilyen indok legyen mögötte, de az esetek 99%-ban csak az egótok csap be benneteket. Bocsi, ha kiábrándító voltam, de ez a tény. ;)
2018. jún. 28. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
A nők nem csak azzal flörtölnek, akikkel le akarnak feküdni. Sőt. Gyakran azzal flörtölnek a legtöbbet, akitől semmit se akarnak, csak játszanak vele. ;)
2018. jún. 28. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
jújj #1 azért a mennyezet nehogy rád szakadjon, még a végén szólni kell a lepusztult kőmívesnek, hogy vakolja be :')
2018. jún. 28. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
a saját egóját akarja hízlalni. szemétre való hulladék az is.
2018. jún. 28. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én párom egy szintén "barátnő" hasonló célzására magához húzott, megcsókolt és bólintott, hozzátéve: "akkor addig mi is elfoglaljuk magunkat".

Azóta nem jött a csaj hozzánk :D (aki amúgy mindenki pasijával megpróbl kikezdeni).

2018. jún. 29. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: a párod ne legyen benne biztos, hogy a csaj csak kacérkodik.

Az a lány SIMÁN kikezdett a "barátnője" vőlegényével, írogatott neki ezt-azt, kellette magát, "véleltnül" hozzádörgölőzött, stb.

2018. jún. 29. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!