Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után feküdtél le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után feküdtél le először a pároddal?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 13:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
58%
Aki hosszútávú kapcsolatot tervez, ezt nem sieti el. Valóban fontos egy jó kapcsolathoz a szex, de ennél még fontosabb alappillérei is vannak! Vagy legalább ilyen fontosak. Először azokra kell szerintem koncentrálni. úgy vélem a szex, nemcsak két test, hanem két lélek egyesülése is. Mindenképp lelki sérülést okoz a meggondolatlanul elhamarkodott szexuális kapcsolat. Persze ezzel konzervatív vagyok, de legalább nem mentem hapsitól hapsiig, kapcsolatból kapcsolatba. Boldog házasságban élek, és szüzen mentem férjhez, mert értéknek tartottam magam, de "aggszűznek" sem lánykoromban, sem most nem néztem ki. Egyszerűen csak a NAGY Ő-nek voltam hajlandó odaadni magam, bármit dumál is ez a mai naprakész, mondern világ!
2010. jún. 21. 08:52
 22/35 anonim válasza:

- 2 hét, azaz

M I N U S Z 1 4 N A P !!!

44F

2010. jún. 21. 14:11
 23/35 anonim ***** válasza:
Az elsővel fél év után. A többi már hamarabb ment. Ma már nem várnék hónapokig. Pár hét.... De már nincs ilyen gondom :D
2010. jún. 21. 22:57
 24/35 anonim ***** válasza:
27%

A harmadik alkalommal. Bár én is és ő is már az első alkalommal egymásnak estünk volna, de a csaj félt, hogy ribancnak fogom gondolni.

Szegény lányok! Mennyivel könnyebb lenne az élet, ha nem bélyegezné meg őket a sok bunkó, álszent, erkölcscsősz tahó!!

2010. jún. 24. 21:19
 25/35 anonim ***** válasza:
13%
Valóban mennyivel könnyebb lenne az élet! Mennyivel egyszerűb lenne pikk-pakk rögtön ágyba bújni, aztán ha nem tartós a kapcsolat, megint kefélni mással. Milyen izgalmas lenne jönni-menni és ezzel-azzal kefélgetni! Csak egyet nem értek: ha a dugást nem lehet elég korán elkezdeni, házasodni és gyereket vállalni miért akar oly kevésbé e nemzési öszönökkel így megáldott emberiség?? Kíváncsi lennék, hogy az azonnal egymásnak esés párti pasik hány százaléka vállalná a "kedvese" véletlenszerű teherbeesését, hány százaléka válna rögtön éretlen, infantilis gyerekké. Mert egyből kisfiúk lesznek, egyből lekónyul a farkuk, ha családot kéne vállalni! Vagy ezek mind originált gumióvszeres pénisszel születtek?
2010. jún. 25. 13:53
 26/35 anonim válasza:
Első szerelem volt fél év után történt meg és 16 voltam. Már 2éve házasok vagyunk ja és 21 vagyok :D
2010. jún. 27. 20:04
 27/35 anonim ***** válasza:

06-25 13:53

Te mi a francért mosod össze a szexualitást a felnőtt felelősségvállalással???!!!!!

Egy család létrehozásához és eltartásához jóval több kell, mint a szexuális együttléthez!!!

Különben is qurvára más a kettőnek a célja és az értelme.

Ez olyan minha lehülyéznélek mert a vajaskenyeret meg tudod kenni, de egy tehén gondozását és eltartását már nem vennéd a nyakadba!

Már megint plusz kötelezettséget akar valaki adni a szexhez, holott ehhez semmi joga, akármennyire is irigy, rosszakaró, vagy mittudomén!!!!

2010. jún. 28. 01:15
 28/35 anonim válasza:

Majdd 1,5 év után. De már majdnem a falra másztam tőle... :P Nem soká 3 éve vagyunk együtt. (17-F)

Szerintem ne erre épüljön a kapcsolat, de csatlakozom az előttem írókhoz, miszerint egy egészséges párkapcsolatbe ez is beletartozik.

2010. jún. 28. 12:47
 29/35 anonim ***** válasza:
Igen erőteljes kapcsolat van a szexualitás és a gyereknemzés közt, nekem ne adjuk itt az ártatlant! Édes kevés köze van a vajaskenyérnek a tehéntartáshoz, és még kevesebb az adott témához! Igenis a szexualitáshoz is kell érett felelősségteljes gondolkodás. Nem azt írtam, hogy kifejezetten csak a gyerekvállalás lehet a szex célja. Egyet értek azzal, hogy az egészséges kapcsolat mozgatója kell legyen. Itt arról van és volt szó, hogy tinédzserek idejekorán kezdik el, hogy a legtöbben egy-két szó (ismerkedés semmi) után ugranak az ágyba, holott ez mindenképp felelősségteljesebb lépés kellene legyen. És igenis kevesebb lány vetetné el a babáját, és csücsülne abortuszra várva a dokinál, kevesebb összetört lelkivilágú nő lenne, ha ezt a két dolgot (család és szex) komolyabban vennék! Amúgy ha valakinek a szex csak analóg egy szelet vajaskenyérrel, nos, hát úgysem érti,mire gondolok. Legalább min. dobostortához hasonlította volna, azért még érdemes megőrülni... de egy vajas kenyérért... ????!!!!!
2010. jún. 30. 11:32
 30/35 anonim ***** válasza:
...amúgy kétlem, hogy a kapcsolatból kapcsolatba ugráló, felelősség nélkül azonnal szexelő számára egyáltalán a saját önzésének kielégítésén kívül van-e a szexnek más célja. Mert ha hűség, megbecsülés, elkötelezettség kicsit is ismerős fogalmak lennének, ha a másik élete, érzésvilága, jövője, testi egészsége vagy a sajátja egy kicsit is fontos lenne, biztos, hogy nem így gondolkodna!
2010. jún. 30. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!