Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtátok volna vita nélkül tűrni, hogy a párotok majdnem minden nap elakar hagyni? Ha Te Vele tervezed a jövődet és ő csak elakar hagyni?
Sziasztok!!!
Ti mit tennétek, ha bármit tesztek, az nem felelne meg a Párotoknak?
Sajnos belementem egy olyan párkapcsolatba, (szeptember 4-től éltünk együtt), ahol mindent megtettem, hogy jó legyen Neki, de Ő soha nem akart igazából párkapcsolatot velem, mert szereti a változatosságot és mindig azt mondta, hogy nekünk jobb kell mindkettőnknek, mert van jobb...stb... és szinte minden nap könyörögnöm kellett, hogy maradjon velünk. Amikor nem könyörögtem elment 1-1 hétre...
Sajnos nagyon megviselt, hogy SOHA NEM AKART MINKET IGAZÁBÓL ANNAK ELLENÉRE, HOGY MINDENT MEGTETTEM és ezért sok vita is volt. Ti hogyan tudtátok volna vita nélkül tűrni, hogy a párotok majdnem minden nap elakar hagyni??? Sajnos nem tudok vitázni, de vitára nincs is szüksége! Folyamatosan csendben kellett volna tűrnöm mindig a beszólásait, hogy "ez a búcsúfotó". "Majd a jövendőbelijének jó lesz - ezt úgy értve aki majd ő utána jön, mert ő nem marad örökre velünk" stb...
A Lányaim elfogadták, a Kicsi már apaként szólította, nem kellett dolgoznia mégis sok luxusban részesült....
Ti mit tettetek volna, hogy csendben nyeljétek ezeket???
Gyerekeid vannak, őket szeresd, őket neveld, ne más mentális betegeket akarj "gyógyítani", amibe ti meg tőnkre mentek.
Elsősorban értük vagy felelős, és magadért. Ő menjen, élje világát, te meg normális parkapcsolatban gondolkodj.
#12, és te pszichológus vagy? nem úgy megy az, hogy egy mentális beteget, csak úgy kikezelsz - miközben még szerted is, és oda is költözteted magadhoz!
Én még egy orvosommal se éltem együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!