Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom eléggé odavan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom eléggé odavan egy másik lányért, kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Róla azt kell tudni, hogy előttem sokáig nem volt kapcsolata, és hűséges típus. Sajnos az elmúlt időszakban többet vitatkozunk a kelleténél, azon is elgondolkoztam (szerintem ő is), hogy van-e érteme a kapcsolatunknak hosszútávon. Ugyanakkor nagyon szeretem őt, és tudom, hogy ő is szeret.

Azonban a munkahelyén pár hónapja van egy lány, akiért eléggé odavan. Ezt egy kollégája ejtette el múltkor, illetve én is leveszem apró jelekből.

Az illető kolléga szerint (kiszedtem belőle) nagyon jól elvannak, rengeteget beszélgetnek, ugratják egymást, flörtölgetnek, illetve a barátom egyre gyakrabban felejti rajta a szemét, érinti meg random a lányt és sokat bókol neki h milyen szép/intelligens. Ha más pasiról lenne szó, ettől még nem ijednék meg, de a barátomra ez nagyon nem jellemző. Persze tudom, hogy néha nagyon tetszik neki valaki (végülis vakságot nem fogadott), de nem szokott nyomulni másokra.

Amit én vettem észre, hogy sokkal jobb kedvvel indul dolgozni, ha aznap a csaj is bent van. Illetve utóbbi időben párszor nagy lelkesen ajánlgatta egyik munkatársának, hogy szívesen elcseréli vele a napját, ha szeretné (mindkétszer az adott csajjal lett volna), és egészen lehangolt lett, ha nem jött össze.

AZt tudom, hogy egyelőre nem komoly a dolog, mert privátban nem tartják a kapcsolatot, de félek, hogy mi lesz ebből.

2018. jún. 26. 11:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ha más pasiról lenne szó, ettől még nem ijednék meg..."

Miert kell ilyen rohadt toleransnak lenni? De, ijedj meg es legkozelebb ne turd el az ilyesmit, legyenek szigorubb elvarasaid es nem fognak veled ilyen tiszteletlenul banni.

2018. jún. 26. 13:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmazzuk úgy, hogy Te nem tudod, hogy tartják e a kapcsolatot privátban.

Viszont, ha nem is akkor szerintem élőben nagyobb kapcsolatot tudnak kialakítani, mint fb messengeren.....

2018. jún. 26. 13:49
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem pontosan így dobtak ki. Sajnálom :/
2018. jún. 26. 13:52
 14/25 A kérdező kommentje:

Ne már :( azt hittem, egy rakás olyan választ fogok kapni, hogy túlreagálom. Esetleg... nem lehet, hog talonban tartja? Lehet, hogy elégedetlen jelenleg a kapcsolatunkkal, de azon még lehet javítani.

Egyelőre nem hoztam még fel neki a témát.

2018. jún. 26. 14:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted, ha "csak" talonban tartja az jó?
2018. jún. 26. 14:44
 16/25 A kérdező kommentje:

Annyival jobb, hogy akkor talán még az elején vagyunk valami nagyon rossznak. Ha valakit csak talonban tartasz, azért nem szakítasz. Bár ha belegondolok, hogy itt a nyár, közös programok, nyaralás stb.

Ő meg közben lehet, hogy valaki másra gondol a hosszú távú terveit illetően.... Nagyon durva :(

2018. jún. 26. 14:54
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem. Mi koze a megcsalasnak es a komolysagnak a fszbukon valo kapcsolattartashoz, mikor szinte naponta szemelyesen talalkoznak.

Elarulom. Semmi!

#1 +1

2018. jún. 26. 14:55
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy ő a B terv. Láthatnád, hogy a párod már belé szerelmes. Már az sem érdekli, ha látod ezeket a dolgokat, másképp nem jöttél volna rá ennyi mindenre.

Nem tart sokáig, mire beismeri magának, nameg a csajnak, hogy vele akar lenni. Mert belé szerelmes már.

Sajnálom nagyon!

2018. jún. 26. 15:04
 19/25 anonim ***** válasza:
68%

"Egyelőre nem hoztam még fel neki a témát."

Szóval előbb kérdezel idegeneket, mint a párodat. Fantasztikus kapcsolat lehet.

2018. jún. 26. 15:05
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom nagyon, valamennyire tudom milyen rossz érzés.

Nálunk a lány közös társaságból volt. Teljesen máshogy viselkedett barátom olyankor, ha volt buli nem egyszer nem hívott meg rá...a lány pedig ott volt. Szerintem ők akkor már le is feküdtek. De közben a barátom nem akart szakítani, meg maszatolt. És én is.

Aztán én hülye addig húztam míg a saját szememmel nem láttam, hogy csókolóznak. Nekem egy évem ment el az állandó lesésre, feleslegesen, te legyél okosabb.

2018. jún. 26. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!