Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tee most szerelmes vagy és van is barátod/nőd? Írnál kicsit magáról az érzésről?
Szerelmes vagyok a barátomba..:)
az érzés pedig csodálatos.Ha vele vagyok,akkor boldog vagyok és nem érdekel semmi más,csak hogy vele lehetek és átölelhetem.Nagyon jó érzés.
15/L
Igen szerelmes vagyok és van is barátnőm...de ezt az érzést lehetetlen körül írni annyira jó :D
14/F
Nem vagyok már szerelmes hálistennek. Barátom sincs már (hálistennek). Én perpill a családomat és magamat szeretem. Nem is kell ennél több még pár hétig :D
Amúgy gyönyörű érzés addig, míg viszonozzák, és persze akkor, ha te is viszonozni tudod.
Csak olyan esetben rettenetes érzés, mikor rájössz, vagy te nem érdemled meg,hogy szeressenek, vagy a másik. De ennyi áldozatot megér :)
Szerelmes vagyok..nagyon. de még sajnos nem a barátnőm és szerintem nem is lesz. Túl sok az akadály.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!