Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy boldogtalan férjes asszony vagyok rengeteg lelki gonddal és kétségbeeséssel mert beleszerettem egy nőbe aki lelkitársam mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 09:42
11/12 A kérdező kommentje:
pontosan azért vívódom mert mindkettő értékes ember és szeretem és hálás vagyok hogy írtok így más szemszögből is láthatom a helyzetem
2010. jún. 17. 10:58
12/12 anonim válasza:
Én örülnék, ha az asszony hazaállítana a barátnőjével, hogy "nem leheten hármasban?" ;)
Na, de komolyan. Ülj le a férjeddel és beszélj vele. Minél előbb annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!