Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihez fordulhatnék párkapcsolati ügyben ha senki sem ért meg engem?
TB-re van pszichológus is. Nem pszichiáter, pszichológus. Korábban leírtam a menetét.
Egyébként egy jó beszélgetést nem helyettesít az, ha a munkába menekülsz. A problémákról lehet és kell is beszélni, még ha látszólag nem is súlyosak.
Aki írta a papot: Ateista vagyok, ráadásul leszbikus.
Aki meg a pszichológust írta: Köszönöm szépen!
En is ateista vagyok, de nem vagyok szuk latokoru es tudom, hogy akarhonnan etkezhet jo tanacs. A papok nagyon nagyon kulonbozoek, a liberalis katolikusok es a konzervativabbak nagyon fujnak egymasra, de ez ugye csak belulrol latszik. Ha valakit nem erdekel ez a szubkultura es nem figyeli meg a reszleteket akkor egy egyseges masszanak latja.
Ne utasitsd el egybol vilagnezeti okok miatt, mert a valaszom nagyon hasznos ha a tenyeket nezed (ateistakent ez elvarhato toled): ingyen van es meghallgat. Annyiszor mesz ahanyszor akarsz. Elhiv kozossegbe, eliranyit hozzad hasonlo gondokkal kuzdokhoz, akikkel szinten tudsz beszelgetni. Egy tolerans pap nem fog elkuldeni a pokolba es nem probal meg teged "lebeszelni" a leszbikussagrol, hanem a bajban levo maganyos embert fogja benned latni. Ha valami bigottal talalkozol, aki nem emberkozpontuan all a kerdeshez azt meg otthagyod, nagy kaland. Tudom h nem hiszed el de vannak nagyon liberalis papok, akikkel meg te is tudnal beszelgetni. Meg egyszer mondom: ingyen van. Mivel a penz kozponti kerdes ezert en ezt is fontolora vennem. Ki nem szarja a vilagnezetet? :D Ha csak ateistatol fogadnek el tanacsot akkor egy szanalmas, nyomorult eletem lenne. Ne korlatozd le magad.
Ha szeretnél beszélgetni nekem írhatsz nyugodtan :)
L|23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!