Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihez fordulhatnék párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihez fordulhatnék párkapcsolati ügyben ha senki sem ért meg engem?

Figyelt kérdés
Nincs pénzem pszichológusra, de a családom és a barátaim nem értenek egyet velem, és nem tudom velük kibeszélni a problémáimat pedig azok már úgy összegyűltek hogy néha fel tudnék robbanni, teljesen kihatott az életemre is, szégyellem magam, egy senkinek tartom magam aki megérdemli ezt az érzést, úgy érzem már semmi jó nem történhet velem az életben, kezdek depresszióssá válni emiatt....Szükségem van arra hogy valakivel kibeszéljem, aki komolyan vesz, empatikus és tud segíteni....
2018. jún. 23. 17:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Budapesten.
2018. jún. 23. 18:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Pap.
2018. jún. 23. 18:56
 13/23 anonim ***** válasza:

TB-re van pszichológus is. Nem pszichiáter, pszichológus. Korábban leírtam a menetét.

Egyébként egy jó beszélgetést nem helyettesít az, ha a munkába menekülsz. A problémákról lehet és kell is beszélni, még ha látszólag nem is súlyosak.

2018. jún. 23. 19:02
 14/23 A kérdező kommentje:

Aki írta a papot: Ateista vagyok, ráadásul leszbikus.

Aki meg a pszichológust írta: Köszönöm szépen!

2018. jún. 23. 19:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Bp-n ötven perc egy tízesnél kezdődik. H a te problémád meg tudja-e oldani, az nem csak rajta múlik.
2018. jún. 23. 19:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

En is ateista vagyok, de nem vagyok szuk latokoru es tudom, hogy akarhonnan etkezhet jo tanacs. A papok nagyon nagyon kulonbozoek, a liberalis katolikusok es a konzervativabbak nagyon fujnak egymasra, de ez ugye csak belulrol latszik. Ha valakit nem erdekel ez a szubkultura es nem figyeli meg a reszleteket akkor egy egyseges masszanak latja.

Ne utasitsd el egybol vilagnezeti okok miatt, mert a valaszom nagyon hasznos ha a tenyeket nezed (ateistakent ez elvarhato toled): ingyen van es meghallgat. Annyiszor mesz ahanyszor akarsz. Elhiv kozossegbe, eliranyit hozzad hasonlo gondokkal kuzdokhoz, akikkel szinten tudsz beszelgetni. Egy tolerans pap nem fog elkuldeni a pokolba es nem probal meg teged "lebeszelni" a leszbikussagrol, hanem a bajban levo maganyos embert fogja benned latni. Ha valami bigottal talalkozol, aki nem emberkozpontuan all a kerdeshez azt meg otthagyod, nagy kaland. Tudom h nem hiszed el de vannak nagyon liberalis papok, akikkel meg te is tudnal beszelgetni. Meg egyszer mondom: ingyen van. Mivel a penz kozponti kerdes ezert en ezt is fontolora vennem. Ki nem szarja a vilagnezetet? :D Ha csak ateistatol fogadnek el tanacsot akkor egy szanalmas, nyomorult eletem lenne. Ne korlatozd le magad.

2018. jún. 23. 19:26
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél beszélgetni nekem írhatsz nyugodtan :)

L|23

2018. jún. 23. 19:29
 18/23 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van Lollypop....
2018. jún. 23. 19:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz
2018. jún. 23. 20:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Nézegess almási kitti könyveket és videókat, szerintem gondolatébresztőek.
2018. jún. 23. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!