Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem hajlandó semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem hajlandó semmi kerti munkát végezni. Jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés
Van egy kis konyhakertem, zöldségekkel, gyümölcsökkel, a barátnőm pedig állítása szerint utálja a kertet, bogarakat, nem is akart soha. Képes nézni órákig, hogy én kínlódom, ő meg csak áll.
2018. jún. 23. 11:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
21%

Én sem azt mondtam,hogy rendszeresen mindig legyen ott és minden alkalomkor besegítsen.

Hanem hogy néhanapján jószándékból szedjen ki pár gazt vagy betakarításkor húzzon ki pár répát a földből.

Igazad van, nem egyszeri alkalom, de nem is nagy termőföld amit minden héten kellene kapálni.

Majd a pasi se mos el egy tányért vagy hajtogatja el a ruháit mert úgyse szerette soha az ilyen munkát s neki jólvanazúgy.

Ez szintén kettejük érdeke, nem csak a kérdezőnek lesz java belőle, s egyetem se kell hozzá, sem pszichés megerőltetés. Ahogyan azt se kell, hogy napokat 'kínlódjon' ott, hanem kikapcsolódásból vagy ha neki nem az akkor jószándékból NÉHA egy órácskát menjen és fogjon a kezébe valamit.

Amúgy meg tök jó dolgokkal lehetne összehozni, pl napozás, zene/rádió hallgatás, lehet kondizni is eljár de egy vödröt megemelni már büdös neki.

Itt erről van szó, nem a ráerőltetésről vagy hogy én azt támogatnám.

Ne mondja senki,hogy szabadidejében néha nem tenne meg ennyit a párjáért/magukért (nem,nem kell egész nap a tűző napon ülni,senki se kérte). Itt arról van szó hogy soha egy gyomot vagy vödröt meg nem fogna, kényes finnyás elkényeztetett nő ti meg itt véditek.

2018. jún. 24. 07:49
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos. Férfiként mondom. Én is utálom a konyhakertet, helyette füvesítettem
2018. jún. 24. 08:20
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem jogos, a tied ha meg te is kinlodsz akkor hajra.

Exem olyan felfogasu volt ebben a temaban mint te, sajat haza tajat nem volt kepes rendben tartani, de mar annyira latvanyosan szenvedett hogy meguntam es segitettem neki, koztuk ellapatolni 300 negyzetmeteres portan a termofoldjet amit oda hozatott 2 billencses kamionnal, mert h milyen f..sz..a lesz... ellegyengetni meg mar nem akarta.. bokrokat ultettem neki, de ha veletlneul 4 napig nem mentem ki hozza, o b..x.szta meglocsolni a k...b..szott bokrat amit o akart es ha elszaradt vagy nem maradt meg en voltam a hibas.

Telen meg a fat is en vagtam neki nem egyszer!!! es hordtam be a lakasba taligaval mert o eppen valahol haverozott..

O akart kulon lakni, raadasul ott ahol eppen lakott, en ruhelltem dudvaszni stb.. nalunk full terko, kavics a haz, raadasul gaz, eletembe nem gyujtottam be kandalloba, hat neki Hala ezt is megtanultam de nem olyan aron mint ahogyan o azt elvarta....

Szoval inkabb gondolkozz el a kerteden, ha akarod csinaljad, ha meg t eis szenvedsz vele ne vard el mastol is hogy kinlodjon veled egyutt!!

21N

2018. jún. 30. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!