Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 13 éves csaj, és egy 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 13 éves csaj, és egy 17 éves pasi járhatnak együtt? Vagy nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok!
2010. jún. 16. 22:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

ne haragudj, sztem nem fog tetszeni a válasz, de NEEEM!!

Te jo ég! az én unokatesóm ennyi idos, 13 éves, és nincs is rendesen kifejlodve testileg!! és egyáltalán mi a fenét akar egy 17 éves egy 13 évestol?? Ha te vagy a csaj, akkor légyszi, lassíts a tempón! nem kell semmit sem elsietni! ehy 17 éves srác nem csak a kezed akarja majd fogni- ha érted, mire gondolok... Más lenne a helyzet, ha 17-18 éves lennél, akkor a négy év már nem olyan vészes, de a te korodban én még sokallom.

...és nem szeretném hallani az "én érettebb vagyok a koromnál" szoveget- ennek nem dolok be.

23L

2010. jún. 19. 20:26
 12/29 anonim ***** válasza:
62%

a kor külömbség nem nagy

csak egy 13 éves retenetesen gyerek, még a 14 is, majd 15 amikor azt mondom jovan onantol kezdesz sztem komolyodni.. szerintem ne jöj ösze a fiuval v lányal, egy 17éves fiunak azért már elégé a szexen jár az esze és egy 13éves csaj ne dugjon már lécives, ez nem divat hiába látszik ugy...

2010. jún. 19. 20:39
 13/29 anonim ***** válasza:
25%
sztem annyira nem nagy korkülönbség, viszont ha a pasi hamarabb lesz 18, mint a lány 14, az jogilag necces
2010. jún. 19. 20:40
 14/29 anonim ***** válasza:
50%
jah meg mielöt elkezdenéd bemesélni magadnak is hogy nem csak a szex, vár rám, most komolyan, ha vár is rád egy évet ami elég sok idö akor is 14 leszel, akor is gyerek vagy még, sztem minimum 15évesen kéne dugnod... szal ne menj bele ebbe a kapcsolatba, hidd el lesz más is
2010. jún. 19. 20:40
 15/29 anonim ***** válasza:
72%

MIVAAAN? Én 14 voltam amikor az első barátom 18 volt. Egyáltalán nem dugásról volt szó, hanem szerelemről. És mi van ha a 13 éves lány már ki van fejlődve testileg, ne az unokatesódból általánosíts. 13 évesen kerültem 6+6-os gimibe, és bizony voltak ott olyan csajok, akiket néhány felnőtt is megirigyelhetett volna.

Nem az a lényeg, hogy hány éves vagy, és hogy a párod hány éves, hanem hogy azt kapd a partnertől, ami neked kell és fordítva.

28/L

2010. jún. 19. 20:43
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
jo, nem az unokatesommal altalanositok. lattam ma az uj osztalykepet, ami egy hete keszult- hat azok a kislanyok meg ne d*gjanak. bocs, de most felhuztam magam.
2010. jún. 19. 20:48
 17/29 anonim ***** válasza:
49%

Most olvastam tovább a kommenteket. Menj bele, ha tetszik a srác. Mért ne?! A mi kapcsolatunk is szexmentesen zajlott, és nem is ezért lett vége. Túl fiatal voltam a szexhez, és ezért nem is történt meg. Ettől független jó, hogy akkor találkoztunk, és lett is valami. Most sajnálnám, ha akkor ez máshogy alakul.

Ha együtt vagytok sem kell kötelező jelleggel ágybaugrani, ezt majd hozza a sors. De ha kihagyod a kiszemelted, akivel összejöhetnél, akkor bánni fogod.

Ha meg Ő olyat akar, amit te nem, akkor szétváltok, ennyi.

Ne hagyd ki, márha igazán tetszik.

2010. jún. 19. 20:49
 18/29 anonim ***** válasza:
50%
jaj, kihagytam egy fontos dolgot- te 15 eve voltal e13 eves...es hat valtoznak a dolgok. manapsag a 17 eves sracok min 90%-anak tulnyomoreszt a szexen jar az esze. ez teny.
2010. jún. 19. 20:50
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
15 éve is azon járt az eszük, sőt még apukám fiatalságában is. Ez az egy nem változik. Szerintem mondjuk az a 90% nem 90. Vannak normális srácok, akkor is és azóta is.
2010. jún. 19. 20:52
 20/29 anonim ***** válasza:
47%
13 éves kislány maradjon otthon és nézze a minimaxot!
2010. jún. 19. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!