Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégmindig lehetséges az hogy a messengernek az aktívitás jelzője nem mükődik megfelelöen?
Az a lényeg hogy a páromnál elég sokszor észre vettem azt hogy mikor alszik vagy azt állítja ennek ellenére jelzi a messenger hogy aktív és fent van.
Jelen esetben alszik, alszik, nem elérhető aztán hirtelen aktívnak mutatja, irtam de nem nézte meg de megmindig aktív..pedig állítólag alszik. A kérdésem az lenne hogy most akkor a messenger ennyire megbízhatatlan megmindig hogy onlinenak mutatja miközben a kezében sincs a telefon? Azt állítja hogy az internetet nem kapcsolta ki és ezért jelzi úgy. De nem használja a telefont..most akkor neki higyek vagy tényleg mást csinál mellette csak nem akart nekem irni vagy mással beszélt akar egy másik közösségi oldalon vagy telefonon?
Az a baj mar nem ez az első ilyen eset és sokszor frusztráltan érzem magam és mar beszéltünk erről nem egyszer de meg is azt mondja hogy a Facebook rossz mert nincs fent nem is használja a telefont.
Össze vissza jelez, olyan is volt hogy valakivel telefonon beszéltem akkor elérhetőt jelzett majd mikor gépem beléptem azt írta hogy órák óta fenn se volt. De fordítva is csinálta, hogy a gépen zöld pötty volt miközben a telefon alapján már vagy egy órája fenn se volt. De olyan ismerősöm is van akinek 0-24-ben aktívat jelez, pedig valószínűleg alszik is néha.
Elég jelentéktelen dolgot fújsz fel.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mennyivel egyszerűbb volt meg régen, és ilyen dolgok miatt hányan mentek szét mar a Facebookota..
Igen, lehetséges, hogy nem működik megfelelően, mert ezt én is sokszor tapasztalom. Van akinél sosem jelzi ki, hogy mikor aktív és mikor nem, még akkor sem ha épp fent van és van aki meg szinte mindig aktív. Nem hiszem, hogy a barátod egész nap facebookon van, gondolom aludnia is kell valamikor, meg dolgozik, végzi a dolgát stb. Szóval ha alszik, akkor valószínűleg tényleg alszik, viszont te elég bizalmatlan vagy. Adott neked ezen kívül bármilyen okot arra, hogy bizalmatlan légy? Mert lehet, hogy az a nagyobb gond, hogy nincs meg részedről a bizalom.
Én nem hagynám, hogy facebook ennyire "beleszóljon" a kapcsolatokba vagy akár tökre is tegye azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!