Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok és még sose volt pasim. Nagyon szomorú vagyok. Mit csináljak?
Nekem 18 évesen volt először pasim, pont egy ilyen dolog miatt mentem bele (mm hogy elárvultnak éreztem magam a többi barátnőm között, akiknek volt). Havernak jó volt a srác, de partnernek.... A srác elhívott randira, belementem, elkezdtünk járni. Rossz döntés volt.
Most 20 vagyok, pár hete járok életem második pasijával, akivel úgy indult a kapcsolat, hogy egymástól függetlenül, kb. ugyanabban az időben nagyon megkedveltük egymást. Azt hiszem, szerelmes vagyok belé, bár eddig még nem voltam szerelmes soha, de most azt hiszem igen :D
És így utólag visszagondolva, látva, hogy a többiek mennyit szenvedtek a pasijaikkal, szerencsésnek érzem magam :) Sokkal kevesebbet szenvedtem, mint ők. Valaki közülük járt már ne is tudom én, mennyire sok sráccal, most is jár eggyel, mégsem boldog.
Az a lényeg, hogy az Igazit találd meg, azt meg nem tudod megmondani, hogy 15, 20 v 25 évesen fog rád találni.
Ráérsz még, hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!