Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek? Vérig sértett, és azóta nem is beszéltem vele! Bővebben lent!
szerintem egyeztessetek időpontot, öljetek le kettesben, és beszéljétek meg. Ha nem bírjátok megbeszélni jobb ha ráhagyod. Kár lenne egy 2 éves kapcsolatért:( sajnálom:( sok sikert nektek
ha lesz fejlemény írd le kérlek szia!
pedig esőben én is fürödtem már a balcsiban:D jó móka =D
am sztem bocsáss meg neki. legalábbis akkor ha látod rajta h erölködik és szeret téged. egyszer hibázott, lehet tanult belőle.
most ne haragudj meg, de en nem lennek a helyedben. ha ezt csinalta volna velem a baratom a kozos nyaralaskor, nem hiszem, hogy meg egyutt lennek vele. ha megis, soha nem tudnam elfelejteni, mit tett akkor- mert barki barmit mond, fura ez az egy oras eltunes a csajszival. azon akadtam ki a legjobban, h a jelenletedben viselkedett igy. ha mondjuk csak a sracokkal ment volna balcsira, lehet meg sem tudod. de hogy elotted igy viselkedett, es inkabb a haverokat es a negy csajt valasztotta...ne haragudj, de egyaltalan nincs jo velemenyem a baratodrol...sajnalom.
ha vele akarsz maradni, remelem, te megbocsatobb es elnezobb vagy, mint en. sok sikert.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!