Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél egy ilyen nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél egy ilyen nagyon kényes helyzetben?

Figyelt kérdés

Adott egy házaspár, húsz éve házasok, a baráti körük 25 éve ugyanaz. Kapcsolatuk kezdetén igencsak viharos napokat éltek meg és akadt olyan is, hogy pár napig nem beszéltek egymással. Aztán minden helyrerázódott és azóta már két gyerek született, valamint boldogan élnek. A baráti társaság azóta is megvan, az elmúlt húsz év alatt rendszeresen együtt nyaraltak, buliztak, szomszédok is, így napi szinten átjárnak egymáshoz. Aztán egy vita hevében egyszer csak villámcsapásként a feleség megtudja a baráti körből egy nőtől, hogy nem kéne olyan felhőtlennek éreznie a házasságát, ugyanis a kapcsolatuk kezdetén a párja ezzel a bizonyos hölggyel félrelépett egy éjszaka erejéig. A feleség dühös, nem tudja feldolgozni, hogy a családi barát és a férj is hús éven át milyen titkot rejteget. A férj nem tagad, beismeri, hogy igen, megtörtént a félrelépés.

Te mit tennél a feleség helyében? Akár egy életet is leélhetett volna hazugságban és őrlődik, hiszen a házassága ettől függetlenül boldog volt az elmúlt húsz évben. Nem tudja, mitévő legyen.

2018. jún. 13. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Arra gondolnék, hogy vajon mit nem tudhatok még. 🐒
2018. jún. 13. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:
40%

Tenni nemigen tennék semmit, most próbálom viaszaidézni mikor is volt 20 éve?

Jó rég.

Hog mit éreznék, azt nem tudom, sok jót biztosan nwm

2018. jún. 13. 17:17
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

20 éve mit számít már.

Az biztos, hogy otthon azért megkérdezném, mi a francért kúrt félre.

2018. jún. 13. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
42%

Na, látod? Ezért titkolják sok helyen a félrelépést. Hátha a súlyossága elavul idővel.

20 éven át nem tiszteltek meg az őszinteségükkel, és engem sem tiszteltek annyira, hogy elmondják.

A férjnek 20 év alatt még bűntudata sem volt, mert akkor már korábban és magától bevallotta volna.

Őszintén, én nem akarnék ilyen emberekkel kapcsolatot, akárhány éves is lennék. Megkérdezném a férjem, hogy miért tette és volt-e lelkiismeretfurdalása, miken ment keresztül.

Ezután suttyomban a többiek tudta nélkül lassacskán önállósodnék. Intéznék egy külön lakás (ha nem az enyém a ház vagy a lakás, ahol közösen élünk). Apránként belaknám, vinnék oda holmikat. Otthon azt mondanám, hogy néhány lomot elviszek a szüleimhez.

Majd eljárnék ismerkedni, randizni másokkal és új barátokat szerezni, ha lehetséges és szükséges. És minderről sem a férjemnek, sem a "baráti körnek" nem szólnék. Pontosan úgy járnék el a saját ügyeimben ezentúl, ahogy ők jártak el velem szemben. Sunyin, alattomosan, csendesen. Senki ne tudjon semmiről.

Aztán leépíteném a "barátokat", majd válnék.

Utána új életet kezdenék keserűség nélkül ezeket a nagyon "tisztességes" embereket elkerülve.

2018. jún. 13. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:
33%

Énmit tennék?

"házassága ettől függetlenül boldog volt az elmúlt húsz évben."..

Ja, csak éppen 20 éven keresztül egy hazugságban éltem.. ÉS csak illlúzió volt, amit a másikról gondoltam.

Írtó pipa lennék és válnék. Ezt most komolyan mondom, engem is talált már be erős vonzalom pár éves kapcsolat alatt is, és ha én meg tudtam állni, akkor nem tudom elfogani, hogy a másik nem.

2018. jún. 13. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
34%

Örülj neki, hogy volt 20 gondtalan éved!

Ha akkor elmondták volna, akkor 20 éve ezen görcsölnél...

Ráadásul semmi értelme nem lenne, és ezután sem lesz!

Én biztos nem számolnám fel a kapcsolatot, mert egy jól működő házasság a Jóisten ajándéka!

És más sem lenne esetleg hűségesebb - mert nem divat.

2018. jún. 13. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!