Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy (talán) 14 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy (talán) 14 éves lány aki nagyon tetszik a maga szerény stílusával egy házban lakunk (bérház) és kábé hetente látom őt? Nem nagy a korkülönbség ha 22vagyok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 13:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Jó melle van?
2010. jún. 16. 14:16
 12/16 A kérdező kommentje:
nincs jó melle de nem is ez izgat.
2010. jún. 16. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hagyd! olyan lányt keress, aki hozzád illik. aki már érett, akivel tudsz beszélgetni és megjelenni. akit eltudsz vinni randizni, akivel bulizni is tudsz. akit akár betudsz mutatni a haveroknak meg a szülőknek, aki értelmes és tudja, mi a való világ. nem egy 12-14 éves gyereket. én is voltam ilyen idős, nekem is tetszett egy-két pasi, de még azt sem tudtam, hogy mit kell velük kezdeni... :) jó persze, a mai lányoknál ez másképp van. de szerintem ha nem akarsz balhét, és jól akarod magad érezni valakivel és nem csak a sex kell hanem az is, hogy értelmesen felnőtt módjára tudjatok beszélgetni, akkor hagyd ezt a kislányt. keress hozzád valót.
2010. jún. 16. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
méghogy nem érdekel a melle... én a helyedbe elkapnám, és adnék neki.
2010. jún. 16. 15:26
 15/16 anonim válasza:
Én még ilyet nem pipáltam. Miért buksz egy kislányra? Nem gondolod ha bármit is teszel vela az neki esetleg az egész életét megbélyegzi? Ha komoly szándékaid lennének akkor oké, de ebből a megnyilválulásból lesül, hogy eszed ágában sincs vele komolyabban foglalkozni. Komolyan mondom kicsit szánalmasnak tartoma z ilyen pasikat, mert ezek szerint csak a kislányokat tudják maguknak megkapni, akik még naívak és hisznek a mesékben....
2010. jún. 16. 16:09
 16/16 A kérdező kommentje:
tudod azét bukok erre a "kislányra"mert nem olyan ku.rvás mint manapság a lányok többsége....
2010. jún. 16. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!