Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a párotokat, ha hiányzik a házasságból a szex?
Nem csalnám meg...9 éve vagyunk együtt lassan 5 éves a gyerekünk...nem mondom, hogy annyit vagyunk együtt, mint az elején...mivel időnk sem úgy van, de ha alkalmunk van rá bepótoljuk...
Nekem pl szülés után kellett egy kis idő, hogy átálljak hogy nem csak anya vagyok, hanem megmaradtam nőnek is...akkor is volt szex csak épp elég unalmas vagy hogy is fogalmazzak, inkább az essünk rajta túl kategória, viszonylag rövid ideig tartott ez az időszak kb 1 év...párom türelmes volt velem, szinte mindennap mondta, hogy így meg úgy kíván, persze nem nagyon hittem neki, mert utáltam magam szülés után...az idő múlásával kezdett olyan lenni, mint régen talán még jobb is...
Ha szed fogamzás gátlót az is csökkentheti a libidót...nem tudom, hogy milyen a kapcsolatotok, de általában a nők akkor nem akarnak együtt lenni a párjukkal, ha már nincsenek vagy nem olyanok az érzései a párja iránt...meghódíthatnád újra és ne csak a szexre koncentrálj...
Sohasem! EMBER! Érted e amit kérdezel? A PÁRODAT? Soha! Mert akkor nem a párod, csak a társad, ideig óráig....
De mindenesetre, légy türelmes, biztosan oka van nem is kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!