Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csajocskák képeire bukkantál a párod, férjed számítógépén?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs az a férfi akinek egy titkos kis elrejtett mappában 'adatok':) vagy 'fájlok':) néven nincsenek fekete hajú bombázók vagy bögyös macák... Lehet, hogy Te aki azt hiszed, hogy az én férjem vagy az én párom gépén semmi ilyen nincs, nagyon is van. Én már találtam az én párom gépén. Meséljetek, Ti miket találtatok, és elmondtátok, hogy megtaláltátok vagy csak hallgattatok?2010. jún. 16. 11:12
1/17 anonim válasza:
hűűű, képek..és akkor mivan? inkább az mint a megcsalás
3/17 anonim válasza:
Én a csajom gépén találtam csajocskákat.
4/17 anonim válasza:
Én a 46 éves férjem gépén meztelen 13-14 éves lányokról találtam képet.
5/17 anonim válasza:
Van az a férfi! Az én párom gépén semmi ilyesmi nincs. Max. az én fotóim. Pedig 8 éve már együtt vagyunk.
6/17 anonim válasza:
semmilyenre, mert nem keresem, és mert kirakja őket háttérképnek :D ;)
8/17 anonim válasza:
biztos van, bár az is biztos,hogy nem titkos mappában, eszembe sem jut nézegetni,hogy mi van a gépén.
9/17 anonim válasza:
Itt a győztes lány.Ő igazi darázsfészket talált:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
10/17 anonim válasza:
de ki az az agyhalott aki a gépén tárolja? minek letőtteni a gépre? ott van mind a neten milliószám, én legalábbis nem nézegetem ugyanazokat egész nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!