Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan haragszom a páromra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom a páromra? Nektek is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Munkája miatt nem tudunk valami sokat együtt lenni. Egy hónapban 4-5 napja szabad, tehát teljes hétvégék sincsenek, ezen kivül esténként vagyunk együtt csak.

Ma szabadnapja van, már egy hete terveztünk programot mára, én tartottam is magam hozzá. Kiderült, hogy reggel elkell mennie valami alkatrészt hozni a kocsijához(egy ismerősénél van javitás alatt) felteszik és mehetünk. Na hát azóta ott van, én meg itt várok rá. (itt már mindjárt 3 óra) a programunknak lőttek lassan úgy tűnik.

Rosszul esik, mert ezt bármelyik másik nap feltehette volna a szerelő ismerőse, és ha már megvolt beszélve a program, akkor vigye el az alkatrészt és jöjjön a dolgára.

Mit gondoltok erről, felfújom,vagy jogosan esik rosszul? (nem megismételhetö ez az alkalom, egy évben egyszer van)

2018. jún. 8. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Úgy tűnik,csak te szeretnél vele lenni
2018. jún. 8. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:
16%

Történt olyan telefonhívás, amiben azt mondod, hogy “figyelj szivem ez így nem lesz jó, el fog bhaszódni az egész napunk, inkább hagyd ott azt az alkatrészt és gyere”? Mondjuk én nem teljesen értem, gondolom az autójával szeretne hazamenni, de írtad, h ezt szeretted volna, ezért kérdem...

Sajnos az autószerelés (is) olyan meló, hogy közbejöhet bàrmilyen kis szirszar dolog, ami miatt elhúzódhat az egész. Erről nem a pasid tehet, ez van. Valószínűleg én is mérges lennék, de nem a páromra, hanem a helyzetre.

2018. jún. 8. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Ha könyvhétre mentek, ma pont későig nyitva van, könyvek éjszakája vagy mi a csuda van most. :)

Amúgy én is mérges lennék, de ez a legrosszabb, ilyenkor a saját kedvét vágja tönkre az ember...

2018. jún. 8. 16:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem az nem kapcsolat, amiben havi 4 napot tudunk együtt lenni, és pont.

Maximum összejártok dugni, és kész.

2018. jún. 8. 18:19
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is!

Végülis elindultunk kb 4 után, jó idő volt és estig tartott, úgyhogy kicsit kiengesztelődtem. Ő is mondta,hogy sajnálja,hogy eltolódott, de már két hete várja a kocsit és ha nem marad ott, a szerelő alig csinál valamit nála.

Utolsó, nem azt mondtam,hogy havi négy napot vagyunk együtt, hanem, hogy négy szabadnapja van amin programot tudunk szervezni, egyébként meg léső délutáké

2018. jún. 9. 15:18
 16/16 A kérdező kommentje:
* keső délutántól vagyunk együtt minden nap.
2018. jún. 9. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!