Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom volt felesége itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom volt felesége itt akar aludni pár napot, mert nincs meleg víz náluk, szerintetek engedjem?

Figyelt kérdés
Elromlott a bojlerük, és a szerelő a jövőhéten tud csak kimenni, de lehet már hétfőn is. Viszont addig nincs meleg vizük, a gyereket nem akarja hideg vízben fürdetni (4 éves), ilyen időben meg az ember megizzad, egy nap akár többször is kellhet fürdeni, stb.. Szóval megkérdezte, hogy amíg nem jön a szerelő, addig nem lakhatnának-e itt. Hát én csak néztem mint Rozi a moziban, hogy ez most komoly???? Mondtam nekik, hogy megadom a mi szerelőnknek a számát, az van, hogy hétvégén is kijön, de azt mondta azt nem akarja, mert az övét már ismeri és benne bízik. Nem gyanús ez egy kicsit? Nem lehet, hogy ez egy újabb trükk, hogy visszaszerezze a páromat? Párom a gyerek miatt engedné, de közös döntést akar. Én viszont szívem szerint nem engedném, még a gyerek miatt se, de akkor meg lelkiismeret furdalásom lenne. Nem tudom mit tegyek, szerintetek?
2018. jún. 2. 16:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Fürödjenek meg, aztán menjenek haza aludni! Mit kell ezt túlbonyolítani??
2018. jún. 2. 17:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, nekem ez nem tetszik. Egy bojler miatt nem áll meg az élet, és nem kell máshol aludni. Nekünk is romlott már el, és pár napig nélkülöznünk kellett, de lábos(ok)ba víz, gázon (vagy főzőlapon, tök mindegy) felforralni, aztán mehet a fürdés. Ez közelsem vészhelyzet, amiért oda kene pofátlankodni napokra máshoz.
2018. jún. 2. 17:50
 13/19 anonim ***** válasza:
A gyerekek mehet a nő nem. Amikor gyerek voltam tèl közepèn romlott el, anyukàm melegitett fazekakban vizet. Felnőtt koromban is tèlen romlott el, vìzforralóval oldottuk meg. Gàz a felvetès is. A màsik ha ezt nem birja megoldani a gyerek körül magaban, akkor egy èletkèptelen.
2018. jún. 2. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:

A gyerek mehet, a nő nem.

Menjen a szüleihez, testvéréhez, legjobb barátnőhöz. Vagy melegítsen vizet, de amúgy zuhiztam én is hideg vízben már kényszerből, még jól is esett. Felnőtt nőnek nem lesz semmi baja tőle.

2018. jún. 2. 21:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Kád van vagy zuhanyzó?

Kádba lehet lábosban vagy mosógépben melegített vizet is engedni.

2018. jún. 2. 21:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom nekünk nem egyszer romlott el, de nem rohantunk senkihez fürdeni, meg ott aludni :D

Gáztűzhelyre fazékba tesz fel vizet, még ha kád sincs, lavórból meg lehet mosdani. Nem kell sok ész hozzá...

2018. jún. 2. 22:04
 17/19 anonim ***** válasza:
A gyerek legyen ott a hölgy ne ha zavar! Illetve ha ennél is jobban zavar akkor kell venni műanyag kádat és kell melegíteni tűzhelyen vizet régen sem problémáztak ezen az emberek én is gyerekként így fürödtem minden nap és szuper volt!
2018. jún. 3. 22:49
 18/19 Macnab ***** válasza:
Ha nem vagy eléggé nö nem csak az ex bármelyik nö eltudja venni töled a párodat..tedd oda magad,férfiasan hajsd meg a párodat..minden gondolata az legyen mikor fogod ujra leteperni...nöböl vagy..ha nem tudod hogyan tartsd meg a párod az gáz..az ex hagy jöjjön..aztán este hagy hallja mit müveltek..a párod reggel remegö lábbal megy dolgozni..ez a véleményem,én ezt tenném..
2018. okt. 21. 07:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Azóta már gondolom eldőlt a kérdés..Bár ki tudja, lehet,hogy alapjaiban még mindig aktuális?
2018. okt. 21. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!