Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a házas életünk és rá fog menni a kapcsolat. Mi lehet az oka a fájdalomnak?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy most júniusba lesz 7 hónapja hogy császároztak és még mindíg fáj az eggyüttlét. :( szúr a hasam alja és a hüvelyem. Tapasztalt esetleg valaki hasonlót vagy ez valami különleges dolog. Nőgyógyász szerint minden rendben van. Se apát se a szexet nem kívánom.
Azért fáj, mert nem kívánod. Szerintem ne erőltetesd, lehet, hogy úgy megjön a kedved hozzá. Használjatok majd azért sikositot, ha megjön a kedved.
Erős az anyai ösztön, idő kell, hogy újra érdekeljen a szex. Az, hogy mindig fáj, csak ront, még kevésbé fogod kívánni.
Apát én sem kívánom. A férjemet ellenben nagyon is, a 6 hetet is alig tudtuk kivárni. Úgy tűnik, csak egy szó, de sokkal többet rejt magában.
Nem attól félsz, h felkel a baba közben? Vagy bűntudatod van, amiért ti már szülők vagytok és mégis élveznétek egymást férfi-női mivoltotokban?
Eleinte nekem is kellemetlen volt, de próbálkoztunk tovább, és újra minden rendben volt. Pedig azt hittük, hogy császár után nem lesz változás odalent.
A szoptatás miatt csökken a libidó. De ha az intimitást óvjátok, akkor könnyű menet közben hangulatba kerülni.
"Apat"
Draga kincsem...a te hazassagod romokba, a kedves ferjed akit te mar nem ferjkent es tarskent latsz, hanem csak a gyerek apjanak, felre fog qrni egy csinos, nem szetszabott csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!