Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek a csókolózástól, mit tegyek?
Még soha nem csókolóztam és már itt lenne az ideje, meg is van rá a jelölt, de nem merem...nem tudom hogy kell, és félek is.
Kérlek segítsetek! Köszönöm! :)
Igyekezz ne nyáladzani. És ha ott a pillanat, légy bátor. Én kábé rettegtem tőle, fogalmam sem volt, mit kell csinálni, de hidd el, tényleg jön magától ;)
Amire figyelni kell, hogy minél kevesebb nyálad legyen, és hogy ne nyomd le a torkán a nyelved.
23F
ha szereted az illetőt akkor vágysz az ilyenre ne csak az legyen benned h átakarsz esni ezen a dolgon! kívánni kell, és nem kell félni mert akkor az mindent elronthat! előszörre nem muszály h a nyelveteket is használjátok, elég ha csak bekapjátok egym ajkait, megharapod finoman, egy kis mosoly.....:) picit nyálas lesz de nagyon jó. egyébként korod nemed, helyzet ahol 1 scókra számitasz? tényezők segithetnek a degiccségnyujtásban:)
14L
14 éves lány vagyok :D
és hát akivel ezt megtennéb abba rendesen szerelmes vagyok úgyhogy szerintem így még nehezebb...
szia,
én is 14 lány vok,de már túl vagyok rajta...
igazából nekem se volt egyszerű,sőt...
de sajnos én hülye olyannal csókolóztam először, akit nem is nagyon ismertem,nemhogy tetszett volna...
Te sokkal szerencsésebb helyzetben vagy,mert szereted azt,akivel először akarsz csókolózni...
Úgyhogy csak bátran!Hajrá!
ma is meg akart csókolni :S
de én nem mertem :'(
azt sem tudom hogy kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!