Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám megkeresni/kapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megkeresni/kapcsolatba lépni vele? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem.A buszon láttam párszor. Csak mivel most vége a sulinak így nem tudom, hogy hol futhatnék vele össze, hogy beszélgetést kezdeményezzek. A lakcímét tudom csak de ezen kívül mást nem. Hogyan találhatnám meg a neten/tudhatnám meg a nevét? Van valami ötletetek? Esetleg írjak valamit neki egy levelet és dobjam be a postaládájába?

A válaszokat előre is köszi!

2010. jún. 15. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
veledutaztam.hu
2010. jún. 15. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha tudod hol lakik, menj oda, és várd meg, míg elmegy valahova. Talán nem pont előtte mentek el nyaralni :D

Egyébként igen, írj egy levelet, és dobd be a postaládájába. Írd bele, hogy sokat láttad a buszon, és megtetszett, add meg az e-mail-ed, vagy a lakcímed, telszámod, valamit, ahol elérhet.

2010. jún. 15. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Hs tudod hol lakik melyik település akkor ha kitartó vagy simán megtalálhatod akár vipen is biztos fennvan :) Én sokakat megtaláltam már így :)
2010. jún. 15. 17:24
 4/6 A kérdező kommentje:

3 utcával lakik mellettem :D

csak az a baj, hogy senki nem ismeri az ismerőseim közül :/

2010. jún. 15. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne add fel!!!Csak karnyújtásnyira vagy a céltól.Sok sikert neked drága embertársam!!!Amen!!!
2010. jún. 17. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
vigyél neki egy kis jégkrémet
2010. jún. 17. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!