Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátnőmmel és nem tudom mit tegyek magammal?
Hány évesek vagytok? Ha másfél jártatok és a csaj nélküled megy nyaralni 50 napra, azért ott már gondok vannak. A leépítések általában akkor szoktak jönni, ha már nem szeret vagy van valakije. Szerintem... Igazolja ezt az is hogy őt nem viselte meg a szakítás.
Az ilyesmit ki kell heverni, bele kell nyugodni, át kell élni --- bármit teszel is az csak pótcselekvés lenne. Annyit tehetsz hogy több időt töltesz a barátaiddal akik elfeledtetik veled a bánatod.
Ő már nem érzett komolyan irántad. Fogadd el. Nehéz, sajns iylenen mindenki többször is átesik...
Az indok szar volt,megtisztelhetett volna azzal, hogy nem vmi kifogást talál ki.De a lényegen nem változtat. Búslakodj, mert nehéz az elvesztése a másiknak. De van élet ezután is...én scak tudom, közel hétéves kapcsolatból rúgják ki az embert, úgy hogy már eljegyzés is volt, és nincs másik nő, scak, hogybocsi, én nem akarok mégegyzser házasodni, de azért nagyonszeretlek..meg, ja, én nem hiszem hogy képes volnék még egy gyereket felnevelni.. belebetegedtem, de túléltem és lassan újra önmagam leszek.. 1 év után már elvárható végül is...szóval, hogyj annak, aki nagyobbat szívott... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!