Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nálam 9 évvel idősebb férfi akit szeretek! Mindig dicsér milyen csinos vagyok sőt még vágyodik is hogy kevesebb ruha legyen rajtam! Mindent ígérget dolgokak aminek mindig az a vége hogy, majd.!?
Figyelt kérdés
szerintetek komolyan veszi és szeret vagy szexet akar?!2010. jún. 15. 15:32
11/14 anonim válasza:
Meg attól is függ, milyen típusú a srác. Csajról csajra száll, vagy komolyabb gondolkodású-e. Mert éppenséggel lehet belőle komolyabb dolog is. Én 17 évesen jöttem össze a mostani férjemmel, aki 9 évvel idősebb nálam, tehát amikor megismerkedtünk ő 26 éves volt. Mégis együtt vagyunk már 9 éve.
12/14 anonim válasza:
A 9 év nem sok, párom és én köztem 11 év van és 5 éve együtt élünk. Amiket írsz hogy miket csinál az úr az igaz lehet egy veled egykorúra is.
Tedd próbára sürgesd meg a dolgokat, ha lekopik akkor komolytalan volt, ha nem és mindent megtesz hogy mielőbb megtörténjen a találkozás vagy akármi akkor meg az önmagáért beszél. Hány éves vagy egyébként?
13/14 anonim válasza:
Az első pasim 10 évvel volt idősebb nálam és ahogy már később az élet meghozta a tapasztalatokat, rájöttem, hogy egoistább, önzőbb embert nem is láttam...és midnen kapcsoaltban előfordul, hoyg nem egyezik a véleményed a másikéval, na most, ha iylen fiatal vagy, tuti, hogy kihasználja ezt, és le fog nyomni ezzel. Legalábbis velem ez volt. 2 és félévig szenvedtem, meg közben függtem is tőle, teljesen leépítette az önbecsülésemet. Majd mázlim volt, ert közbenmagamban tudtam, hoyg ez így nem jó, és egyzser csak az élet elém sodorta a következő páromat. 1-2 hét gondolkodás utát kidobtam a régit és a másikkal már szuper volt. A tenyerén hordott, soha nem nyomott el, pedig ő is 10 évvel időseb votl nálam. Rengeteg örömben volt részem. Szóval, majd megtapasztalod, hogy ha belülről úgyérzed, enm az igazi, akkor az úgy is van!!
14/14 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm ezt a sok jó tanácsot!majd kiderül mi lesz ebből!:]
2010. jún. 15. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!