Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik számít jobban? Az együtt töltött idő, vagy az, hogy hiányozzak neki?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy barátom úgy érzi lehet, hogy már nem szeret. Nem kért időt, semmi, ugyanúgy vagyunk mint eddig, csak ezt elmondta. Melyik jobb, ha azt érzi, hogy ott vagyok vele vagy hogy hiányzom neki?2010. jún. 15. 14:51
1/1 anonim válasza:
szerintem semmi képpen ne próbáld ki azt hogy nem találkoztok egy ideig, szokták javasolni hogy ne találkozzatok és érezze hogy hiányzol neki, de szerintem jobban bejön hogyha elmentek ketten valahova valami érzelem élénkítő helyre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!