Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért küldözgethet a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért küldözgethet a barátnőmnek egy (számomra) idegen csávó dalt rádióban? És vannak még érdekes dolgok. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
22 éves vagyok.A múltkor átugrottunk tatabányára a plázába, kicsit körülnézni. Amikor mondtam a bnőmnek hova megyünk, egyből mondta, hogy ő tatabányára nem megy, főleg nem a plázába. De jött. Aztán egyik helyi rádióban ment a kivi, és valaki neki küldött számot...A teljes nevét mondatta be a barátnőmnek, és azt mondta a gyerek, hogy üzeni neki a csávó, hogy nagyon szereti. Nem tagadta le a bnőm hogy ismeri a gyereket aki küldte, azt mondta egyszer látta, és azóta szerelmes belé csak nem tudja lerázni. Ami nekem sántít, mert ha egyszer látta, valaki nem lesz halál szerelmes valakibe. Aztán, msn-en, egyre többet van fent, olyankor is, amikor én pl nem vagyok fent.Eddig nem volt szokása. És amikor megyek hozzá, (soha nem olvastam még naplózottat, maximum az msn címeket néztem át)mindig ki vannak törölve a naplózottak.Valamint közösségi portálokon is bejelölte egy gyerek, és majdnem minden képe alá írt komenteket, szívecskékkel tarkítva. Most ti mit gondolnátok? Szerintetek mit csináljak?
2010. jún. 15. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
az a csávó tuti szerelmes a barátnődbe azért küldött neki számot. sztem beszélj a sráccal h akadjon le.
2010. jún. 15. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem,hogy PALIRA VESZ A BARÁTNŐD.
2010. jún. 15. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Te tényleg ekkora luzer vagy?

Alábbi a megoldás:

Áthívod magatokhoz a csajt éjszakára, megbeszélni a dolgokat, csinálsz egy igazi seggbőlszájbaésegyébbgusztustalanságok szexet amiről nagy mennyiségű kép készül. Mikor végzel (kb hajnal 2 fele) leányzó holmija megy egy zacsiba lány meg az ajtón kívülre. Az elkészült képek pedig mennek egy puruttya excsajok színvonalú honlapra, esetleg még néhány közös ismerős emailjára. Következő héten meg elmész a haverjaiddal csajozni. Ennyi

2010. jún. 15. 13:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, persze, ha ez ilyen egyszerű lenne, ennyi idő után...
2010. jún. 15. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Tutira átráz a barátnőd. Ha csak egyszer találkozott volna azzal a sráccal, nem lenne belé szerelmes. Szóval... Én a helyedben átgondolnám a dolgot, és mások barátnő után néznék.

23Ł

2010. jún. 15. 14:09
 6/8 A kérdező kommentje:
De nem értem...ha nem adok meg neki valamit, akkor miért nem mondja meg? Már több mint 3,5 éve vagyunk együtt. Köszi a válaszokat!
2010. jún. 15. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Uhh... Na most nem azért, én 23 lves lány vagyok, és egyszer belém is belémzúgott egy tatabányai pasi (remélem nem ugyanarról az emberről van szó!). Én is csak egyszer találkoztam vele, mert kért tőlem valamit, de aztán nem lehetett lerázni sehogy, állandóan hívogatott, e-mailekkel bombázott, nem hagyott élni! A barátom is tudott róla. Egy nagyon durva e-mailben kiosztottam, hogy szakadjon már le rólam, erre ő elmondott minden k-nak, pedig soha nem bíztattam, tudta, hogy van párom, és azt is, hogy nem tetszik nekem, és hogy nem akarok tőle semmit.

Vannak ilyen elmebetegek, szerintem kérdezd meg a barátnődet, hogy tudsz-e neki segíteni lerázni. Ha igent mond, akkor biztos, hogy nem akar tőle a barátnőd semmit.

2010. jún. 15. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy megcsal a barátnőd. persze, ezek fura dolgok, meg az is, hogy eddig miért nem mondta el,de én a helyedben írnék a srácnak vagy felhívnám, hogy miért zaklatja nődet és szálljon le róla, aztán elbeszélgetnék a barátnőddel is, hogy legyen őszinte. de szerintem tényleg csak szerelmes belé a srác, nem hiszem hogy lenne közük egymáshoz.de mindenesetre kicsit nyomozz a barátnőd után, beszélj vele és a pasit is rázd le.
2010. jún. 15. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!