Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldözgethet a barátnőmnek egy (számomra) idegen csávó dalt rádióban? És vannak még érdekes dolgok. Bővebben lent!
Te tényleg ekkora luzer vagy?
Alábbi a megoldás:
Áthívod magatokhoz a csajt éjszakára, megbeszélni a dolgokat, csinálsz egy igazi seggbőlszájbaésegyébbgusztustalanságok szexet amiről nagy mennyiségű kép készül. Mikor végzel (kb hajnal 2 fele) leányzó holmija megy egy zacsiba lány meg az ajtón kívülre. Az elkészült képek pedig mennek egy puruttya excsajok színvonalú honlapra, esetleg még néhány közös ismerős emailjára. Következő héten meg elmész a haverjaiddal csajozni. Ennyi
Tutira átráz a barátnőd. Ha csak egyszer találkozott volna azzal a sráccal, nem lenne belé szerelmes. Szóval... Én a helyedben átgondolnám a dolgot, és mások barátnő után néznék.
23Ł
Uhh... Na most nem azért, én 23 lves lány vagyok, és egyszer belém is belémzúgott egy tatabányai pasi (remélem nem ugyanarról az emberről van szó!). Én is csak egyszer találkoztam vele, mert kért tőlem valamit, de aztán nem lehetett lerázni sehogy, állandóan hívogatott, e-mailekkel bombázott, nem hagyott élni! A barátom is tudott róla. Egy nagyon durva e-mailben kiosztottam, hogy szakadjon már le rólam, erre ő elmondott minden k-nak, pedig soha nem bíztattam, tudta, hogy van párom, és azt is, hogy nem tetszik nekem, és hogy nem akarok tőle semmit.
Vannak ilyen elmebetegek, szerintem kérdezd meg a barátnődet, hogy tudsz-e neki segíteni lerázni. Ha igent mond, akkor biztos, hogy nem akar tőle a barátnőd semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!