Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így működik egy párkapcsolat? 18/L és 25/F
Ő az első barátom. Nem durva, nem bunkó, nem agresszív. Inkább halk szavú, bár néha hisztis. Minden nap találkozunk, amikor nem, akkor folyamatosan írogat. Úgy gondolja, hogy mindennap át kéne mennem hozzá, ha nem megyek, akkor kéretőzzek el tőle vagy ha valami állandó programot akarok (például mikor megyek tanárhoz) beszéljem meg vele. Néztem itt kérdéseket gyakorin, és azt láttam, hogy a legtöbb párkapcsolat úgy megy, hogy állandóan együtt vannak és/vagy együtt élnek, mindent együtt csinálnak, és a barátaik is közösek.
Nekem ez fullasztó, de úgy érzem, bennem van a hiba.
Attól, hogy együtt vagy valakivel még attól neked is van saját életed.
A párok, akik együtt élnek, ők is töltenek időt egyedül, mindenkinek van énideje, amikor azt csinál, amit akar, azzal foglalkozik, amivel akar.
Nem kell sülve-főve együtt lennetek. Ha nem akarsz vele lenni, akkor mond meg neki. Neked is van életed.
"Tényleg így működik egy párkapcsolat?"
A párod az aki így működik.
Ha így folytatjátok, nem fog sokáig tartani a kapcsolat.
Már alapból hiányzik a bizalom a barátodból. Pedig az egy alappillér...
Minket több mint 200 km választ el.
(Egyetem miatt)
Így csak hétvégente találkozunk, de előfordul az is, hogy csak két hetente.
Írni is este szoktunk ha még marad energia a nap végére, vagy nem kell tanulni látástól vakulásig :D
Igaz mi már lassan 5 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!