Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasim! Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja megismerkedtem egy lánnyal akivel nagyon jó barátnők lettünk. Egyszer azt kérte , hogy menjek el hozzájuk. Hát jó beleegyeztem.Amikor ott voltam náluk a lány behívott a szobájába. Ott leültünk az ágyára és elkeztünk beszélgetni. Egyszer csak elkezdett felém közeledni és megcsókolt.Aztán pedig úgymond "lefeküdtünk " egymással.2008. okt. 30. 17:50
11/18 anonim válasza:
hátha még nem tudja vagy már tudja akor igyis ugyis a pasi felizgul töb nöre is talán még azt is jó nézi hogy együt szexeltek
lezbiség nem nagyon égö
de a homokosság nagyon égö
12/18 anonim válasza:
lődd fejbe magad..soki puszi:)
14/18 anonim válasza:
Szerintem mond el neki és engeszteléssül nyomjatok egy 3-ast,, biztos megbocsájt !!!
15/18 anonim válasza:
az utolsó válaszolóval telljesen egyetértek ;)
16/18 anonim válasza:
Hát figyu.
Ha te bevállaltad a csajt,akkor igazán bevállalhatod a hármast is,bár a csávód nem biztos,hogy vevő lenne rá.Ha bevállalja,akkor majd megtudod milyen érzés,ugyanazzal az emberrel fog szexelni,akivel te is megtetted.Majd megtudod milyen érzés,bár ha elmondanád nekem ezt a dolgot,és fiú lennék,tuti hajítanálak :D
17/18 anonim válasza:
Hülye leszbi! Ne is tagadd! Ha nem lennél az, akkor nem csaltad volna meg a hapsid! Szegény srác...
18/18 anonim válasza:
Hejjèbe azt mondanám hogy soha többé nem bízok meg benned!! Jah és hozd azt a lányt akivel meg tetted és hozok én is mèg egy lányt és négyesben párszor aztán minden lány mehet a francba keresek egy olyan lányt aki nem dug velem 1 hónapig se mert az nem baszos vèrű hanem kapcsolat kell neki!! JAH és rák a beled szívedet remélem hamarosan műtik és sikertelen lesz sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!