Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire rossz hogyha kritizálok másokat?
Nem az, csak a tálalás nem mindegy.
Én is ilyen vagyok, megmondom mindenkinek, ha bajom van vele, de pl. feleslegesen nem tépem a számat, és "kritizálni" nem szoktam senkit.
Egyik barátnőm és a párom is kimondják mindig, mit gondolnak, őszintén, de NEM BÁNTÓN - és itt a lényeg.
Van viszont egy ismerősöm, ő állandóan! kritizál másokat - a szó is kifejező -, leszól, beszól, de mellette tök segghülye, és vÉLEMÉNYT formálni nem tud, vagy ÉRVELNI, csak böfögi a bromságait, ráadásul rosszindulatú mellé. Na, őt mindenki utálja és próbálunk minél kevesebb programot szervezni vele.
Más az, ha megmondod, mit gondolsz és más, ha nekiesel a másiknak, akár odaszólsz, hogy bánthasd.
Ja, és nem mindegy, hogy az ILLETŐNEK mondod meg - ami korrekt -, vagy a háta mögött beszéled ki őt - ami viszont sunyi, gerinctelen dolog.
Előbbi esetben semmi gond, de utóbbiban nekem is herótom lenne tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!