Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire rossz hogyha kritizálo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire rossz hogyha kritizálok másokat?

Figyelt kérdés
Párom megharagudott rám, mert szerinte sokat kritizálok másokat. Nem úgy,hogy én jobb vagyok nála, hanem egyszerűen egy véleményt alkotok,ami sokszor csípős hangvételű. Nem is apróságok miatt,mert igazából engem sem érdekelnek annyira azok az emberek akik nem a családunkban vannak,hanem alapvető emberi erkölcsök miatt. (pl. megcsalás, hazudozás, mások cserben hagyása) Mivel csak körülvesznek minket ilyen emberek, szerintem jogos ha van mindenkiről egy véleményem. Ha például kedves vagy humoros valaki akkor azt is elmondom. Önkritikám is van szerintem Ez tényleg csúnya dolog?

2018. máj. 20. 13:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem az, csak a tálalás nem mindegy.

Én is ilyen vagyok, megmondom mindenkinek, ha bajom van vele, de pl. feleslegesen nem tépem a számat, és "kritizálni" nem szoktam senkit.

Egyik barátnőm és a párom is kimondják mindig, mit gondolnak, őszintén, de NEM BÁNTÓN - és itt a lényeg.

Van viszont egy ismerősöm, ő állandóan! kritizál másokat - a szó is kifejező -, leszól, beszól, de mellette tök segghülye, és vÉLEMÉNYT formálni nem tud, vagy ÉRVELNI, csak böfögi a bromságait, ráadásul rosszindulatú mellé. Na, őt mindenki utálja és próbálunk minél kevesebb programot szervezni vele.

Más az, ha megmondod, mit gondolsz és más, ha nekiesel a másiknak, akár odaszólsz, hogy bánthasd.

2018. máj. 25. 08:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Ja, és nem mindegy, hogy az ILLETŐNEK mondod meg - ami korrekt -, vagy a háta mögött beszéled ki őt - ami viszont sunyi, gerinctelen dolog.

Előbbi esetben semmi gond, de utóbbiban nekem is herótom lenne tőled.

2018. máj. 25. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!