Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 10-es skálán mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 10-es skálán mennyire frusztrál?

Figyelt kérdés

Pl. egyik exnőd golosszál az utcán, nagyon nagyon csinos, ráadásul kéz a kézben van egy náladnál nagyságrendekkel jobb pasival.

Beszélgetsz vele, vagy inkább elhúzol a sunyiba? Inkább ne is lásson? Vagy egyáltalán izgat ez valamennyire?

2010. jún. 14. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Én olyan fajta vagyok aki sarkon fordul inkább :)
2010. jún. 14. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:
de azért mert nem esik jól, vagy azért, mert nem érdekel?
2010. jún. 14. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eldönteni, hogy ki jobb pasi nálam, s ki nem. Minden exemmel jóban vagyok, tartjuk a kapcsolatot, szóval valószínűleg a srác érezné rosszul magát, hogy milyen jól eldumálunk.
2010. jún. 14. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:

....akkor miért exnő?

d,ptj

L

2010. jún. 14. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

A Dragon Ball hihetetlen jo

En valszeg lehuznam egy cigivel, es mennek tovabb

2010. jún. 14. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:

azért mert zavarban érzem magam és nem akarok velük találkozni... :)

ööö... tudtommal ez az oldal nem azért jött létre, hogy mindenféle oda nem illőt illeszgessünk be a kérdezőnek, de látom túl sok az időtök.... irigyellek.. ( az idő miatt, nem a tipikus alpári jellemző magyar viselkedés miatt) tisztelet a kivételnek

2010. jún. 14. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem alap h minimum odaköszönsz, akkor is ha nem tartjátok a kapcsolatot.egy ismerősnek is illetlenség nem köszönni, nem hogy valakinek, akivel régen együtt voltál, esetleg szerettétek egymást...nem kell vele beszélgetni ha nem akarsz, de húzd ki magad és ne fuss el, köszönj aztán menj tovább, de ennyi a minimum

20/L

2010. jún. 14. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha még szereted,szar érzés lehet 10esen 10!De én akkor is odamennék és gratulálnék az új kapcsihoz:D:Dsőt h szépítsem megkérdezném esküvőtök mikor lesz?meghívtok?A lényeg viseld emelt fővel a dolgot,nem kell elrohanni..rá köszönsz kimérten és kész.Mintha nem is izgatna.Nem a világvége:D
2010. jún. 15. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!