Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két férfit szeretek, de már a másodikat választottam!
De nem tudok élni a lelkiismeret furdalással. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szakitottam az exemmel 10 év után. Nagy szerelem volt. ő megcsalt egyszer es el is ment egy masik csajjal de kozel egy ev utan kibekultunk, visszafogadtam. A kapcsolatunk naynehezen rendbejott es elneztem neki azt amit tett. Rá pár évre megromlott a viszonyunk es folyamatosan mindenen csak veszekedtunk, nem tuduk egymast elfogadni, gyerekes dolgokat csinalt. nem torodott eleget velem mint novel es szex is keves volt. jott az eletembe egy ferfi akibe elso latasra beleestem, ossze is jottunk. az ecemet kidobtam es most egyutt vagxok az uj parommal de sajnos amiert kidobtam ot es ahogy, olyan lelkiismeret furdalast erzek hogy nem tudom az uj kapcsolatomat iranyitani es sokszor azt erzem h mindkettejuket szeretem. ha nincs az egyik, kellene a masik. a barataim szerint ez az egesz csak a lelkiismeret furdalas es a hamar meghozott döntes következmenye. a dolgot neheziti hogy az uj parom mellett olyan hibaimra jöttem ra hogy mit kellett volna maskepp csinaljak az elözö kapcsolatomba, hogy emiatt nem tudom sokszor elengedni magam. a szex sem megy, pedig en aztan nem az a fajta vagyok akinek ez valaha problema volt. a parom tudja hogy szenvedek es hogy mennyire szerettem az exem... mindenki azt mondja lepjek tul es bocsassak meg magamnak azok miatt amiket elrontottam az elözö kapcsolatomban. ez menne is, de a baj az hogy nem engem hagytak ott hanem en leptem, mert nekem is millio okom volt szakitani, pl h a volt parom nem ugy allt hozzam a jövöt illetöen ahogy en hozza. sem anyagilag sem sehogy... de most meg magamat ostorozom hogy biztos miattam mert en ilyen-olyan-amolyan voltam. sajnos neha azt erzem hogy legszivesebben rendbehoznam az exemmel de ez mintha csak azert lenne mert lelkifurdalast erzek. megakartam kapni valamit egy ferfitol es evekig vartam h megkapjam, erre nem kaptam meg es jött egy ferfi akitöl meg igen, de ami az egyikben megvan a masikban nincs. ha kibekulnek az exemmel nem menne mert folyamatosan a mostani paromra gondolnék. de most meg a jelenleginél meg a masikat siratom, talan nem is az embert hanem azt a rengeteg emleket amit nem gyaszoltam meg mert belevagtam egy masik kapcsolatba, hiszen miatta hagytam el a régit... de ez maskepp nem ment volna, ha nem szeretek meg mast akkor nem leptem volna ki sosem abbol. gyerekem nincs, itt vagyok 26 evesen es elengedtem az elsö szerelmemet akivel vadàllattà valtunk egymas mellett megis mindig visszatalaltunk egymashoz..itt van most az uj, es ugy szeret ahogy az exem szeretett anno es ugyanazokat elem meg vele amiket az exemmel ezer éve. erre vagytam. azt kapni ami egyszer volt, hogy ujra szep legyen az eletem. de nem az exem adta meg hanem egy masik ferfi, es imadom a csokjat az öleleset a kedvesseget. szeretem! de nem tudom kit szeretek es miert... az exemmel Màr nem, a jelenlegivel meg Még nem tudom elkepzelni a jövöm. de megis sirok az exem miatt. a szakitasunk ota fel ev telt el.. nincs senkije... de ha belegondolok hogy van, megöl a feltekenyseg de mégis lehet jobb lenne... mi ez az egesz?!?!???
fú nehéz kiigazodni rajtad, én is hasonló cipőben járok, de úgy vagyok vele h a hosszú kapcsolatom már nem az igazi, csak előre kell nézni. Azért hasonlo mert két fiú van az életemben
2018. máj. 19. 00:04
2/4 anonim válasza:
Szerintem a helyes döntés tényleg az lett volna ha szakítás után vársz, amíg feldolgozod az eseményeket, utána mehet a másik kapcsolat. Most, ha már benne vagy, ki fog hatni a volt kapcsolatod a jelenlegire, hisz nem vagy túl rajta.
Érdemes nem lépni az ex irányába, nem tönkretenni a jelenlegi partnered, aki nem ártott neked, valamint várni, hisz vele lehet még jó, amint feldolgoztad az exed. Ha nem megy a közeljövőben, szerintem érdemes szakembert keresni a múlt feldolgozásához, mert így lenne fair az új pároddal szemben. Mindent meg kell tenned, hogy el tud engedni azt, ami nem működik.
2018. máj. 19. 00:56
3/4 anonim válasza:
Zárd le, hagyd magad mögött.
Ő volt az első szerelmed és 10 évig voltatok együtt. Aztán rögtön egy mások kapcsolatba ugrottál. Természetes, hogy még nem tetted túl magad rajta. Ha racionálisan nézed, akkor vele nem működne újra. Nem lenne olyan, mint régen. Amikor újra kezdtétek már akkor sem.
2018. máj. 19. 05:25
4/4 A kérdező kommentje:
neha azt gondolom hogy olyannà váltam mint az exem volt velem...tuti jobban szerettem mint ö engem... viszont az uj kapcsolatombsn eh meg forditva van...nagyot csalodtam magamba...en sosem voltam egyhütlen tipus es soha nem neztem volna ki magambol hogy mast is tudok szeretni... a legrosszabb h en leneztem az exem mert az utobbi idöben sokat ivott stb most meg h elhagytam beszeltem vele es nem tud uj kapcsolatba lepni csak szorakozni a csajokkal. kigyurta magat, jol nez ki stb es eskuszom ez is dühit.. hogy most fent van a csucson nekem meg emiatt az önbizalmam lement teljesen mert am helyes pasi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!