Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy nem vesz figyelembe, de nem akarom megbántani?
Külföldön élünk a párommal. Hazalátogattunk a héten Magyarországra. Egész héten a haverjaival bandázott. Ma este elmentünk 10en moziba, most pedig még bandáznak kicsit. Azthittem, hogy az éjszakát kettesben tölthetjük, de most közölte a haverjával, hogy nyugodtan aludjon nálunk, ami azt jelenti, hogy egy 1 szobás lakásban, tehát kb. köztünk.
Tőlem megsem kérdezte...
Én vagyok ma a sofőr, én mondtam, hogy szívesen hazaviszem a srácot, de ő meg erősködik, hogy aludjon nálunk. Nyilván a haverjai előtt nem fogok hisztizni, de nekem ez nagyon rosszul esik.
22/L 22/F
félre hívod a fiúdat és megmondod neki hogy legközelebb megkérdezhetett volna mert így egy jó nagy dugásról fog lemaradni veled...Higgadtan kell ezt közölni így félrehívva mert mindenki előtt ezt nem szabad mert még a higgadt dolgok is hisztinek tűnnek...
néma gyereknek anyja sem érti a szavát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!