Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párban élő ronda emberek hogyan oldják meg a szexuális életüket?
Sokszor mondják, hogy a ronda keressen csak a saját szintén párt, egy másik rondát. Na igen, de ők hogy oldják meg utána a szexualitásukat?
Mert élhetnek párban, taktikai élettársakként, meghallgatva és segítve egymást - de az agy nem hülye. Aki ronda, az ronda, sajnos. Járhatnak együtt moziba, múzeumba stb. de attól még látják, hogy akivel vannak, az ronda, és ők maguk is rondák.
Ők hogyan oldják meg a dolgot? Sötétben, mást képzelnek a másik helyére? Abszolút mellőzik a szexet? Csukott szemmel igyekeznek túl lenni rajta? Elmaszkírozzák magukat (bár nyaktól lefelé nehéz)? Alapból leadják az igényeket és már nem érdekli őket, hogy végig émelyegve kell megélniük azt, ami másnak kellemes, esztétikus dolog?
Talán szeretőt tart mindkettő? (csak hogy tisztességes legyen)
Hogyan oldják ezt meg szerintetek? Csúnya emberek, ti hogyan csináljátok?
Szerintem minden ember más, mindenki mást keres a leendő párjában, mindenkinek más az ízlése.
Erre csak egy példa az enyém. A legtöbben átlagon felülien szépnek tartanak annak ellenére hogy nem tökéletes az alakom, vannak striáim és egyéb kisebb szépséghibákkal is meg lettem áldva. Mégis rengetegen odáig vannak értem a külsőm és a belsőm miatt is.
Emellett mindenki azt mondja hogy milyen jó pasikat megkaphatnék én mégis csak 2-t akartam eddigi életemben ráadásul mindkettő olyan pasi volt akiket kb senki nem tartott jó pasinak, nem is nagyon tudtak csajozni de engem mégis csak ők érdekeltek és én irtó jó pasiknak tartottam őket.
Szóval ebből is látszik hogy mindenkinek más a ronda/szép.
Mindenki lehet jó valakinek csak meg kell találni a megfelelő partnert.
Nem kezdem el a kérdező "érdekes" világnézetét kritizálni csak a kérdésre válaszolva...
A szexualitásnak azért több összetevője is van mint a külső...illatok, érintések, egy mozdulat ami beindítja a másik fantáziáját.
Lehet valaki szupermodell csaj, ha utána fekszik az ágyban mint egy fadarab, vagy macsó csávó ha 2 perc alatt elmegy.
Ilyen szempontból egy nem annyira előnyös társ néha sokkal odaadóbb is lehet mert nem gondolja azt, hogy elég ha csak mutatós az ágyban hanem aktívan részt is vesz a dolgokban. Figyel a partnere reakcióira, közösen tanulják egymás erogén zónáit stb...
Iszonyat buta vagy nevetséges és gyerekes is. Nincs jobb dolgod mint egy ilyen baromságon lovagolni?
Amit te itt oldalakon keresztül taglalsz az tök egyértelmű.
Először is a szerelem van. Bár ekkora intelligenciával ami neked van, szerintem nem tudod mit jelent ez a hasonlat.
Másodszor is minden ember más és más. Mindenkinek más tetszik, baj is lenne ha mindenkinek egy tetszene. Ami neked ronda, az másnak szép és vonzó. Aki neked tetszik az meg másnak nem kéne még ha fizetne se. Ettől szép a világ. Nem az olyan nyomorékoktól aki kérdést tesz fel a rondák szexuális életéről...
szerintem ez úgy van, hogy látsz egy párt, és szerinted rondák
de ők nem úgy jöttek össze, hogy egymás szerint is rondák
hanem megvolt a (minimális, vagy ki tudja?) vonzalom külsőre is
Sok álszent nyomorék válaszoló :D
Lennétek csak egy napig úgy igazándiból rondák, ki sem mernétek mozdulni a lakásból...
#10, nem csak buta vagy végtelenül, de még jellemtelen is:
"Teherbe ejtettél valakit akit rondának tartottál egészen a szülésig" - ezt milyen Hangok mondták?
Ha tudnál olvasni.... de megnyugtatóbb volna, ha magadtól felsétálnál a Taigetoszra. XD
Te magad írtad, hogy csak onnantól láttad gyönYörűnek, mikor szült. Előtte mi volt? Ha akkor is annak láttad, akkor nem érvényes a szülős dumád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!