Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem akar dolgozni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar dolgozni! Sos! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt, a párom ebből max 2 hónapot dolgozott a kapcsolatunk elején. Ő 24 én 19 vagyok. Én még tanulok, de nyáron mindenképp elszeretnék menni dolgozni külföldre és mondtam neki jöjjön el ő is, de ő erre hallani sem akar azt mondja hogy ő soha az életében nem fog màr dolgozni. Egész napotthon van és a kétes ügyeiből tartja fent magát. Szerintetek halott ügy ez a kapcsolat?
2018. máj. 15. 14:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
lol
2018. máj. 15. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Hali en nagyon szivesen elmegyek veled kulfoldre dolgozni!!! Hivj engem lehetunk haverok baratok meg amit szeretnel csak hadd menyjek mar vegre mert nem birok itthon ulni mar es semmit tenni hogy elmenyjek masfel honapra egy gyarba melozni aztan survafakadjak hogy a sok guriert szinte csak kajara kapok penzt :D
2018. máj. 15. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Ugye, tudod, hogyha egyszer ezek kitudodnak, akkor te pontosan ugyanugy mesz a bortonbe, mert amit csinalsz, az ugyanugy buntetendo buncselekmeny? Bar, ha ezek mellett te azon aggodsz, hogy nem dolgozik, akkor nem csodalkoznek hogy ha olyan ostoba lennel, mint ami ebbol kovetkezik...
2018. máj. 15. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:
94%

Húha, az megvan, hogyha kiderülnek ezek az ügyeletei, te is mész a sittre?

Vagy ha netalán gebasz lesz, úgy téged is megöl(het)nek?

2018. máj. 15. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!