Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejönnek a csőnacis srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek a csőnacis srácok?

Figyelt kérdés
Minden barátnőm sőt.. egész iskola ezekre van rá állva.:) érdekelne hogy nektek tetszenek e. ^^
2010. jún. 14. 14:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
71%

de miaz h "divat?-.-"

ízlések és pofonok.. :D valakinek bejönnek, valakiknek nem... :D ezvan. ^^'

2010. jún. 14. 14:54
 22/33 anonim ***** válasza:
én?=) nem épp. nemvagyok Emo.:D repperek..? fúúj úristen..:D
2010. jún. 14. 14:55
 23/33 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszem, hogy nincs átmenet a csőnadrág és bő között. Nekem egyáltalán nem tetszik, még egy 16 évesnek sem áll jól, hát még fölötte. A párom egyszer fel akart venni, meggyőző érveimmel 2 perc alatt lebeszéltem. Hordjon normális az alkatának megfelelő nadrágot.
2010. jún. 14. 14:56
 24/33 Funktasztikus ***** válasza:
0%
nah az zene amit ök énekelnek :)joh bocs nem divat hnem átlagban
2010. jún. 14. 14:56
 25/33 anonim válasza:
25%
Olyan cukik. Jólenne ha azzal lenne tele az egész ország.*-* dehát még fejlődnie kell. Amúgy nagyon ariik*__*
2010. jún. 14. 15:06
 26/33 anonim ***** válasza:
jaaaaj neeeeeeeem nem és nem .b.uzis.
2010. jún. 14. 15:11
 27/33 anonim ***** válasza:
44%

15:06 ... azért ez túlzás. x"D

de aranyosak am. =)

2010. jún. 14. 15:12
 28/33 anonim ***** válasza:
49%

Bazeg, Nektek komolyan csak a bő, lógós gatya,meg a csőgatya létezik? Eszetekbe sem jut,hogy vannak NORMÁLIS, férfias, csinos gatyák,amik nem lógnak az ember seggén meg nem feszülnek rá a lábra??? Mindkét véglet undorító, szánalmasnak tartom azt is aki ilyet hord,meg azt is,akinek az ilyen tetszik. Majdcsak kinövitek...

18/L

2010. jún. 14. 15:15
 29/33 anonim ***** válasza:

Nekem nem igazán jönnek be, de ha vkin jól áll akkor O.K. !

Nekem az sokkal jobban undorító, ha vki akár fiú akár lány csak a divat kedvéért vesz fel vmit és nem azért mert jól áll neki !

például 100 meg száz cérnaszál lábú lány is felveszi a csőnacit és hogy néznek ki ? a fiúkról nem is beszélve

2010. jún. 14. 15:17
 30/33 anonim válasza:
33%
hát nemtudom mibajotok van-.-' sztem teljesen jó a csőnaci:d nekem is van egy csomó szinte csak olyanokat hordok a tobbitől hányingert kapok egyből:D sőt csajoknak is bejön:D 17/f
2010. jún. 14. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!